fest elle?

Tja, fest eller? Det är det här musik på högtalarna och dansar gärnet, jag och Madde all by us self! Nice, hörs.

fixa

Har nyss käkat nu och sitter ochkollar på famely guy som jag inte ens kan stava till, ska packa och fixa det sista sen drar jag iväg till Madde, slutar säkert med att vi stannar hemma och ser på film resten av kvällen och skålar med vårt rosa jordgubbs bubbel ;)

Blir nog lika kul ändå faktiskt. Men vi hörs sen :)


-




hemma

Va inte alls i tingshuset utan rådhuset, jag var på borglig vigsel! Min morbror gifte sig, grattis!

Va tvungen att ta lösögonfransar imorse för hade allt smink hos Madde, men nu har jag hämtat allt och ska bara äta sen ska jag dra iväg till henne, vi får se vad vi hittar på :) Hoppas det blir kul iallfall!



hemlighet

Nu ska jag iväg på en hemlis i tingshuset, ni får veta sen vad det är ;) Sen ska jag på stan och köpa minneskort.
Hörs !

nyår

Idag är det nyår, allt har gått så himla fort! Detta har faktiskt varit ett riktigt skit år, en del saker har vart väldigt bra. Men jag är inte särskillt nöjd alls, och har just därför bestämt att det blir en totalförändring 2011, allt ska bli så himla mycket bättre, mina betyg, mitt beteende my life liksom. Länktar som satan, jag har en del nyårs löften. Men dom skriver jag imorgon, annars blir det otur, i feel it.

Alltså, jag har gått från en kaxig liten tjej som sket i skolan och familj, att hänga på stan var det bästa som fanns - till raka motsatsen, alltså jag gillar inte att va kaxig, jag får skuldkännslor, och skolan, jag satsar verkligen! Två VG fanns inte i min värld i början av året.. Jag hatar att vara på stan och bara sitta, visst om man ska kolla runt men annars liksom, jag är trött på alla droger i den här staden, och all alkohol, jag har aldrig vart full så, visste ni det ? :) Jag har smakat, men alltså bara jätte lite. Jag är så trött på all alkohol, jag har mina andledningar, men jag ser inte meningen, sure, jag kommer också gå på krogen, men det är väl när jag blir äldre!? ja ser inte meningen när folk under 17år dricker, så himla barnsligt, skyll er själv när ni sitter där som alkohollister! Ni startade det själv! Jag har funderat, mycket på sånt här, alltså jag tål det bara inte. Den enda andledningen, är att de tycker de är tufft, få status, alla säger nej, så är det verkligen inte! Nä det tyckte inte jag heller (med andra saker) men så var det ju egentligen. Jag tycker iallfall att dom som inte har åldern inne kan då vänta! Det är bara pinsamt.

Men gott nytt år på er, hoppas ni får ett toppen år!



junkyard


fixa inför imorn

Åh, helt slut. Hela ögone har svullit upp, svider lite av färgningen jag gjorde tidigare idag också. Ska iväg på en lite hemlis i tingshuset på dagen :) sen är det ju nyår. Så nu ska jag fräscha upp mig lite tills imorn -

♦ Duscha med hårinpacning, raka benen osv...
♦ Smörja in mig med bodylotion, och ha hair reper till håret.
♦ Noppa ögonbrynen.

Dock kan jag inte fixa mig på morgonen eftersom min väska ligger hemma hos Madde, men får nog svänga förbi där en sväng och sminka mig i bilen på vägen dit! Mina byxkor jag ska ha är också där. Men nu måste jag hoppa in i duschen! :)

(vet inte vad vi ska hitta på imorgon, hoppas dock att Jocke vill hitta på något med oss, eller nån annan )


the last song - min favvo film





Kolla nyss på ''Tha last song'' alltså mer en än timmes gråtande, jag fick inte stopp på det. Anledningen är den att inte gillar såna här filmer är att jag blir så avundsjuk på alla som får en sån bra relation till sin pappa,
och lillkillen att pappa inte skulle få se han växa upp.
Nä fy satan, jag klarar inte av sånt här!

hemma

Kom nyss hem, köpte bara en present till Mamma, utan att hon fyller år eller likande men tyckte hon va värld den så det var hel klart värt pengarna, hon vart jätte glad när jag kom hem med den så hoppas bara hon blir lika glad när hon öppnar den! :)
Nu ska jag snart köpa kebab, mumsigt.

Sveriges snyggaste brud :)


@ maddes

Hej, nu sitter ja hemma hos Madde och har nyss fixat mig, ögonfransarna blev bra, ska färga igen sen nån dag. Iallfall så ska vi till e-center om ca 40 min och kika lite

- Mamma när du ser det här ring mig.

Sen ska vi nog in till stan lite senare och kolla, jag ska köpa vantar, eftersom mina är trasig. Vi hör senare!

-

Godmorgon på er, har nyss duschat och ska iväg till Madde strax för färgning av ögonfransar, ska bli kul och se hur det blir faktiskt. Ögonbrynen blev ju väldigt mörka men vi köpte ju brunsvart färg också, och svart till ögonfransarna :) Men nu ska jag äta frulle.

Bilder på det ja köpte :


T-shirt/ Cubus
Byxor/Stadium


T-shirt - Hm


- Kommer ladda upp mer bilder i detta inlägg senare 


imorgon vettni

Förlåt, men tro mig jag har gått mil idag jag svär. Men ska faktiskt sova nu, ska upp tidigt imorgon och åka till Madde och färga ögonfransarna, sen får vi se va vi gör allt för nå, vi ska väl baka och sånt. Men imorn blir det bättre!


Idag.

hemma

Nu är jag hemma, har vart hemma hos Madde och färgat ögonbrynen, vart mörkt, men det duger imorgon färgar vi ögonfransarna svarta :) Iallfall så hade jag en grym dag i Gävle och fick med mig en hel del hem!

På bilderna är sakerna jätte fula, snyggare på min kropp u know ;) Fick inte bild på allt heller. Men en del iallfall :)


Kofta - BikBok

T-shirt - Cubus

Laddar upp mer bilder på saker strax. Internet vill inte...

fort

Hej på er, nu har jag nyss fixat mig. Ska kanske platta håret, well see. Intresant :)
Men ska gå och käka lite frulle så fort Madde satt i sitt fejk hair. Gävle idag då rå! Så blir nog ingen bra updatate tror jag.

Men måste skynda på tåget går 5 över.

chokladfacees

Lite söta bilder på us.

Ida: Jag måste pruppa...
Madde *kör ner huvudet vid min röv*
Ida: *pruppar* - ''Jag pruppa''
Madde: Ååååååh äckel!
Ida: Jag sa ju att jag måsta pruppa? ;)







Vi är väldigt seriös, just so u know!


mys

Nu sitter jag och Madde i våra mysdressar och ska gå och tvätta bort sminket och kleta på en ansiktsmask. Riktigt mysigt ;)

 
Madde  &  Ida


super size vs super skinny

Sitter och kollar på super size vs super skinny, eller ja jag kolla kanske 20 sekunder innan jag höll på att spy, seriöst hur fan kan man tillåta sig själv bli så fet och vidrig? Vet att några av mina kompisars mammor tycker att jag på verkar sina barn med att ja tycker detta, bara för att dom säger hemma att dom är tjock osv, men deal whit it, jag mår dåligt av tjocka människor, så ska förflytta mig till mitt rum för jag får ärligt kvälningar. Men det är väl inte mitt fel om folk tycker dem är tjock, men isåfall, gör nå åt det då och gå inte bara runt och klaga. *suck*

Nu kom Madde så jag ska vara med henne nu. Men ja skriver imorgon om inte annat! :)


Blää... ->


hemma nu

Hejsan, nu är jag hemma. Har ju som sagt vart ut on the road hela dagen men nu har jag duschat och väntar på att Madde ska komma, hon sover här och imorgon vid 10 tiden åker vi iväg till gävle. Blir riktigt mysigt det.
Kommer inte bli så bra uppdatering varken idag eller imorgon. Ja, ni förstår. Jag har annat för mig :)

Men nu ska jag bläda vidare i HM katalogen. :)


Jag och Johanna idag.


gästblogg

Nu är Ida på väg hem från Mora för att umgås med mig hela veckan, eftersom vi aldrig hittade nån skjuts.. 
Men hon kommer hem runt sex, så hon hinner nog inte blogga så mycket idag. Just so you guys know! ;) 
Puss puss - maddeys.blogg.se



SJÄÄÄÄÄÄLVKLART

Hej, sitter och surar just nu för jag åker nog hem idag, och Madde kommer inte hit. Sjääääälvklart! Pappa har ingen bil, men han kände nån Benny som kände nån, men kan kunna inte låna ut bil så han skulle kolla vidare. Men det är så himla självklart när man bestämt något med pappa! *suck* Så jag ker väl hem idag, och hela min underbara vecka är förstörd. :) Japp...Känns roligt.


Kännde mig rastlös så nu ligger jsg i vårt...

dsc00118 (MMS)

Kännde mig rastlös så nu ligger jsg i vårt bubbelbadkar, älskar sånna det känns typ som masage :-)


dreads?

Har vart sugen på dreads i ca 2 år nu, men vågar inte och är rädd att jag ångrar mig, pluss att det kostar 5000 kr i söderhamn. Vet ju inte om det passar mig, men de ör så äckligt jävla galet snyggt så man vill bara dö. Om någn betalade åt mig skulle jag inte banga! Va tror ni, Ida i dreads?


hemma från stan

Så nu är jag hemma från stan, fick med mig en huvtröja och bh hem, 150 kr sammanlagt, jag älskar rean! Hitta
skitmycket, men måste ju spara mig lite tills när Madde kommer :) Hitta mina soulmate's på ONOFF idag, they were just like me! Älskade att jävlas ;) Hitta en tomte som spela trummor, men fick inte leka med den för Johanna, så fort jag sluta sprang dom dit och jävlades ;) Haha, iallfall. Nu ska jag kolla vidare
:)


50 krs bh, toppen! Fixar bild på huvtröjan sedan :)



brottomt

Godmorgon! Jag vaknade nyss och om en timme ska jag vara redo att springa ut till bilen, så nu är det brottomt. Ska ju shoppa så, vi hörs senare!

its a mess

Skulle nyss gp in på rummet och leta kamera sladden, omg va stökit det blivit ? Efter en dag? Man får pressa upp dörren, haha sällan jag och min syster ;)

´


osminkad



Vad gör världen?

Im sitting here alone whit my memories. Nja men nu ska jag kolla buss åt Madde och Johanna, Johanna drar på tisdag och Madde kommer :D


Kör with out make up idag, och ofixat hår. Och dads tröja :)

gratis bio!

Jag och Johanna kom nyss hem, gick nyduschad och jävlig till Ica. Sånt kan man göra här i mora eftersom man inte känner nån (bor dock en skitsnygg kille i mitt område men men) Var tvungen att köpa en egen tandborste, köpte värsta flachiga rosa med fjärilar på ;) Nu väntas pizza, men de blir inte förens Anna och Danne kommer hem *suck*


Jag och findus busar i sängen, mjaaao ;) (driv) 



 

TIIIIIIIPS!

Gratisbio.se
Shoppa gratis med Gratisbio, klicka på bilden ovanför, och bli medlem, man kan få gratis presentkort på bio och allt möjligt!

we r who we r




godmorgon

Godmorgon säger jag även fast jag vaknade för ca 3 timmar sen, sitter och kollar på film just nu och myser med min go kisse. Ska hoppa in i duschen strax, idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, men det kliar i fingrarna tills imorn då blir det stan med Johanna :)






framme i mora

Nu är vi äntligen framme i mora, iallfall så 1300 kr rikare, plus en del saker, vi firade både mig och jul. Eftersom min släkt glömt bort att fira mig? Jaja, nu taggar jag inför mellandagsrean!

Julen är alltid så rörig upp i trönö, massa skrik och ståhej, Carina och farmor sätter sig ALDRIG och äter utan bara står och fixar mat och har sig, resten sitter och trycker i sig mat för fulla muggar och ja herregud. Men nu är ju iallfall julen avklarad och jag ska inte ljuga utan det ät ju faktiskt julklapparna och godis man är ute efter mest ;)

Men nu ska jag tvätta bort sminket och ta nå fika, sen slagga!!

drar nu

Åker till Trönö om en kvart och firar lite till, sen blir det mora en vecka framåt, Madde kommer på tisdag. Känner på mig att det kommer bli en ganska så jävla grym vecka, OMG!!! ;)
Iallfall, nu har jag packat två väskor med kläder och smink och en påse med mitt nya fotoalbum, de ska jag sitta och pilla med dagarna inte Madde hunnit komma ;) Men får se när jag får tillgång till data iallfall, men xoxo Ida.
 





Just love old pic.


me.


I couldn't see how every sign pointed straight to you


fixat klart

Nu har jag fixat mig, men vet inte vad jag ska ha för kläder!? Men jag har till halv 2 på mig så det är hel lungt.
Nu ska jag göra ordning lite frulle och sätta mig framför tv:n, himla härligt med jullov! ;) 


 

svar på komentar.





Svar:  Johanna heter precis som mig, Bergman, vi är ju syskon :) Gudjul och tack :)

hur firar man nyår då?

Jag och Madde ska förmodligen spändera nyårs afton i mora, och åker därför dit i veckan, eller tidigare alltså har vi en hel vecka framför oss i mora, ganska hög mysfaktor på det faktiskt. Vi vet inte vad vi ska göra på nyår än, men som alla andra gånger vi inte vetat vad vi ska göra har vi hittat en himmla massa trevligt folk att umgås med.

Så nu i mora, två ensamkommande flickor på jakt efter äventyr den sista december, tips? :)



Btw, såg den genom söta texten Madde skrev till mig, wonderfull babe. You and me, det står skrivit bland stjärnorna. Alltså, det är en sån magisk kännsla över det hela. Fatta att det är snart 4 år? Det är helt crazt och insane på samma gång alltså, men jag ångrar inte en sekund, för du har byggt upp mig till den jag är idag vännen!

Skin skin, som den sol du är - Låt hela världen se ditt vackra leende!
Lys lys som den stjärna du är-  Du lyser upp mitt mörker och du gör mig riktigt hel.


we like tomtebloss

Jag och Johanna lekte med tomteblossen vi fick i julklapp.






hemma från firandet

Nu är jag hemma jag också, hade det riktigt trevlig. Mat, julsånger (ja de vela sjunga så) kalle anka, julklappar, mer käk spel. Sen tv, och nu är jag hemma och fick med mig en hel drös med roliga julklappar, sälv får man ju gå på Petter i sommar då ;) Ganska nice, får se om jag visar upp det jag fick senare. 


Min kusin :)


Kusin, bra jävla snygg släkt jag har ! :)


Ari och go mormor :)


Jag och Johanna, som alltid ska va värst ;)


Naw ;)

Kanske kommer mer bilder på oss people senare :)
Nu ska vi mysa ner oss framför tven och själv tror jag och jag ska propa i mig ännu lite till mat.
Får se hur uppdateringen blir imorgon, nästa julafton för min del då. Love Ida.


godjul

God morgon, och godjul! :)
Har knappt kunnat sovit inatt, inte för att jag vart spänd för idag utan för alla godjul hälsningar som har skickats, sedan drömde jag mardröm också, usch.. Just nu sitter jag och sjunger i min ensamhet, högt och jävligt. Nä inte precis, men musiken på på iallfall.

Fick öppna en julklapp tidigare imorse, fick en hårfön inget jag kommer ha andvändning för nu en tid fram över, har ju haft oplattat hår ända sen lovet började och idag har jag uppsatt, toppen :)
Men nu ska jag fixa det sista. Ingen mer uppdatering idag antar jag, men vem sitter vid datan på julafton liksom?


till ida

Haha, märkte nu att allt de här låter som ett helt kärleks brev. Jaja puss

Ida är en riktigt go tjej, har däremot världens sämsta humor. Att pruppa är nåt av det roligaste i hennes värld. 
Jag har känt henne väääldigt bra i ca. 4 år. Annars träffades vi första gången då vi låg i våra mammors magar och hade vårat hemliga språk, med tecken och finger figurer. Ida känns speciell, hon är helt underbar. Våran vänskap ligger på en helt annan nivå än andra, vi kan inte bråka då vi aldrig kan ta nånting seriöst och bara garvar så fort vi ser varandra. Nånting speciellt alltså. 
2008 var det vi mot världen. Även våran "fjortisperiod" Som vi höll på, men allt va så himla lätt då. Våra dagar gick ut på att ta kort och göra allt vi kunde komma på som vi inte fick. 
Jag vill bara säga att Ida är speciell, hon är den alla vill ha en önske vän. Typ.. Ja, hon är underbar. Vi har måpnga gånger bråkat men som sagt så är våran vänskap  på en helt annan nivå, och vi klarar det mesta. Så länge vi vill. Jag älskar dig Ida, riktigt högt. Always and forever ♥/din madde.

Och med det sagt vill jag bara säga att Ida är speciell, hon är den alla vill ha en önske vän. Typ.. Ja, hon är underbar. Vi har måpnga gånger bråkat men som sagt så är våran vänskap  på en helt annan nivå, och vi klarar det mesta. Så länge vi vill. Jag älskar dig Ida, riktigt högt. Always and forever ♥/din madde.
Memories.....

åka på nåns skoter, med vårt oranga hår och fina kläder som alltid skulle vara lika. Bakifrån såg man knappt vem som va vem. Haha flera gånger blandade dom ihop oss och ropade Ida till mig.


den här dagen minns jag så jävla starkt. En av dem grymma dagarna tillsammans med ida på strand vallen. 
Det va volleyboll dag i skolan, vi skippade det och drog in till stan med Emil och busade runt. Resten är hemlig, tyvärr. Men det är en av världens bästa, då och färssjön. Ida, Madde och Emil. Haha, mysigt iallafall. 



mora mora mora ♥♥♥ vi åkte till mora, träffade massa roligt folk. Fotade på stan levde livet. Fullt ut, fullt ös dygnen runt. Speciellt sista aprill där. Det är det bästa jag nånsin gjort, sååå jääävla kul. Ni anar inte! 




En annan gång satte vi oss ute i skogen och tog hål i läppen. (gick och skröt om det, vet inte huuur länge!) Sen blev min läpp alldelles blå och halvt rutten & vi trodde jag skulle bli förlamad så vi tog ut dom istället.. Annars hade nog vi haft hål i läppen nu, haha! 


Också förlåt, för stt jag inte varit den bästa på att ställa upp för dig. 
Men det blir en ändring. För det här är bara början, på nånting stort.
Jag älskar dig.







rings


    129  /  139 kr
   melba.se


hemma

Nu är jag hemma från stan, var och köpte julklappar och fikade med Madde och vi bytte julklappar, fick ett jätte fint halsband(hon fick ett likadan) och en ring med en tiger? Och hon fick med en orm, syns skit dåligt på bilden.
Men på haldbandet står det : LOVE. Med sånna här pälor som man andvände när man var liten :) Mysigt hade vi det, sen åkte vi iväg till e-center med Maddes mamma :)


video - japp



Jag suger på sånt här, men pengar tjänar jag så det är ju lätt värt att skämma ut sig lite då och då :)
Iallfall så suger ljudet, i know, :)

godmorgon

Godmorgon hörni! Igår efter filmen var jag döds trött, btw- Hur var filmen? Jag har inte besätmt mig om den var bra eller hel sjuk? Knappt rolig, jag vet inte se den själv och se vad ni tycker. :)

Nu ska jag fixa mig, sen ska jag också iväg och köpa julklappar, lite sent ute kanske? Julafton imorn, länktar jag :)
Och igår fixa vi julgranen, jag och min syster gjorde den jätte fin, men så klart kommer mamma och förstör den och slänger på massa glitter och skit, jaja. :) Men nä, nu ska jag ha en träff med spegeln. Xoxo ida.

-

Nu ska jag Johanna och mamma kolla på vampyrer suger och käka kladdkaka, mums :)
2 dagar kvar till jul afton, grymt :)
hörs imorn puss.

topshop



Lite snygga grejer från topshop, om jag vore rik skulle detta finnas i min garderob just nu.

from junkyard



 399 :-
 
junkyard.se



hemma

Hemma nu jag, var hos Isac, ovanligt ? :) Har vart borta sen typ vid 11. Har inget att skriva om?
Jag ska städa, damsuga, kul att veta jaoo, min syrra ska få videoblogga med mig sen, jaooo. Tuff girl. Nä men nu börjar det balla ur här vi hörs sen!
:)


katt. majooow. HAHA

Har inte bloggat idag, blir nog inte mycke...

Har inte bloggat idag, blir nog inte mycket sånt villket fall är inte hemma ;-) hörs senare


-

Don't care about the past.

Cause it's right now it's happening ♥


toa nu ?

Jag får nå fel i hela huvudet när det verkligen är akut att man måste på toa och en viss Johanna Bergman blokerar upp i en halvtimme! Gaaaah, nu ska jag gå och banka på dörren * suck *

hemma

Kom nyss hem från Natalie nu. Har skit ont i halsen :( Blev inge Isac heller vi skulla åka skriskor men jag är som sagt sjuk. Så imorn är jag med honom.

Har gjort ett vad med mig själv nu jag, jag ska ha uppsatt hår tre veckor framåt - heeeeela lovet alltså. (förutom vissa undantag -nyår - jul osv) Mitt hår kommer älska mig, ingen plattång ingen årfön på tre veckor. 
Börjar tvivla lite på mig själv när jag skriver detta, treeeee veckor, äch jag klarar mig :)

 
Natalie, riktig sötnos. Dom som läste min förra blogg kommer nog ihåg hur mycket jag umgicks med henne förr.
:)


Sitter hemma hos natalie, kul att veta. El...

Sitter hemma hos natalie, kul att veta. Eller ? Vi har tillbringat näst in till hela vår dag på en buss känns det som. Mamma hämtar mig om ett tag iallfall :-)


jullov

Äntligen jullov, rätt så himla skönt det där.

Betygen har vi fått också, väldigt bra gämfört med jag haft förr, 2 VG ett IG resten G. Stolt tjej, men man får vara stolt faktiskt, tycker jag är värd en belöning jag:
En piercing blev jag sugen på när jag kolla Maddes blogg, medusa... Mums :) Så snälla söta älskade mamma när du läser detta (villket jag vet att du gör) kan jag snälla få ? *ängel* Hihi :)
Nu ska jag fixa mig lite sen blir det Natalie och Kim? Sen blir det Isac tror jag.
Såg ut som ett rynkit monster och håret ser svart ut, rättvisbild ? Ne :(


mina betyg.


godmorgon

Godmorgon!
Jag har nyss fixat mig klart och det visade sig att jag hade hunnit sovit en timme till för jag börjar inte för ens då, jag beräknar alltid tiden fel, haha.. Nu sitter jag och kollar på barnkanalen i brist på annat, nu ska man borta tänderna tycker dem. Så ska gå och göra det jag nu.

Idag har vi jul kul i skolan, man klar ut sig och har allmänt kul. Det har vi varje år dagen vi får jullov, har ni något sånt på er skola? :) Iallafall sedan delas betygen, är ganska nervös inför dem iförtjej vet jag redan 2. Men men det ska bli kul ändå. Nja, nu går jag och dejtar tandborsten. :)

Sugen på lite gossip inom bloggvärlden? Kika då in det här : Kolla in Blossip


hej, kul liv..

Hej, jag har kul liv. Nu vet ni det. Jag färga nyss håret , woooow suprise! Ni får se det imorn va. :)


hemma

Nu har jag nyss ätit, ska strax g¨å och möta Sanne, ååh jag vill färga håret så tror jag ska fråga mamma om jag får åka och köpa hårfärg så ska jag färga idag eller imorn på sovmorgonen. Mörkt nästa tjaaaa!!! Nä men puss hej :)






Tja, snygg jag aaooo.

vakna nyss

Jag och Sanne har sovit sen 12 tiden och vaknade nyss, ganska så trött vill jag lova. Vi ska nog ligga och dra oss ett tag till nu! Sköönt.. xoxo ida




hos sanne

Sitter hemma hos Sanne vi slutade as tidigit idag, jag har världens sötaste vän, hon sa att hon skulle på toa för ett tag sen men det tog himla lång tid då kommer hon ner med en brika med choklad med grädde och mackor, as gulligt! Min go Sanne det där ;)



min babe!

hemma

Är hemma nu och hr hunnit duscaht, jag gick hem. Mamma mötte mig halvvägs med skor, min gullmamma det :) Hade ju heelsen och det var princip omöjligt att gå i dem efter som det inte finns en endaste plogad väg här, ruttet. Herregud. Jaja, nu ska jag stänga av tv:n och se på tv :) xoxo ida


videoinlägg

Video inlägg från innan jag stack hann inte ladda upp då så gör det nu. :)


inget att skriva

Nu ska jag vänta och se om mamma kommer hem, annars ska jag göra nå mat själv och sen tar jag bussen till Isac vid halv 6. Har ingenting alls att skriva ? :) HEJ, nä men ni förstår.. :)


hej bloggen

Hej på er, ligger i soffan och ser på tv, är döds trött. Ska snart fixa mig lite. Ikväll ska jag väl till Isac, mycket mer än så har jag inte att skirva om. Suttit hemma näst intill hela helgen, känner mig tråkig, kanske för att jag är det. Men det tar vi inget extra för. :)





Klicka på bilden för att komma till sveriges största onlinge bingo sida.

visste ni att

- Jag har haft 3-4 bloggar innan den här men bara skrivit på en innan för jag förstid inte hur det funka (smart)
- Jag blir skitsur när jag inte får som jag vill, verkligen skitsur. Just därför för jag oftast det.
- I sexan lämnade min fröken in Maddes och min sakobok till rektorn för att vi hade skrivit sagor och läst upp för hela klassen där de drack och låg ute i skogen och hångla och nådde där efter inte målen i svenska. Haha, rektorn och läraren var typ as sur ? (Hur pinsamt?)
- Jag har inte haft g i alla ämnen sen 5an, visst då hade man inte betyg men dem sa om man nådde målen, men nästa termin ska jag ha g i ALLT.
- Jag gämförde mig alltid själv med andra förr och blev as sur om någon var snyggare än mig och åt aldrig i skolan och min lärare trodde jag var på väg att få anorexia (var inte så smal i swear) och hatade min kropp fast nu när jag tänker efter så var jag jävligt snygg *blink* förutom fejset. Men är numera rätt nöjd, eller så orkar jag inte bry mig.
- Jag ska färga mitt hår mörkare/svart men kan inte bestämma villket.
- Jag  inte går någonstans utan min mobil för jag är as rädd för att bli överfallen eller liknande.
- Jag vågar fortfarande inte blunda i duschen, pga den där j*vla helsinge bocken.
- Jag umgicks enbart med killar ett tag (vissa undantag) och litade bara på dem, tjejer sög.

Jag har mycket mer roligheter att berätta men det tar vi någon annan gång, :) 

Nu får ni läsa om ''fjortistiden'' jag och Madde hade..
Jo tro mig jag och Madde var universums småfjortisar som sprang runt i skolan med våra gossedjur, Madde hade nalle puh och jag hade nasse, vi skrev alla våra vänners namn på förutom Sanne, as taskigt vet inte ens varför! *garv* Sen en kväll bestämde vi oss för att opperera in hjärtan och hjärnor i dem, gissa vi gjorde i 5 timmar inne på mitt rum? Oppererade gosse djur det hela slutade med att Nasse några dagar tog självmord, han hoppade ut genom mitt fönster (jag bor på andra våningen) när jag var med Fanny Thyr. Men redan dagen efter började jag sakna honom så jag sprang ut och hämta honom, det hade regnat den natten så han lunkta skit så jag slängde honom :( Jag och Madde, jo i skolan var vi värst, vi hoppade på varandra som galningar på lektionerna och dorg varandra i håret och fick data förbud, sen skulle vi ha någon pjäs med klassen i olika grupper och jag besämde mig för att vara alkoholist/knarkare och fick as mycket beröm av min lärare som sa att jag hade lyft upp gruppen och stöttat dem och valt en så bra roll (hm...?) Jag hade as mycket respekt för jag vågade kaxa med en lärare som ingen vågat kaxa med förr! BILDLÄRAREN, gissa vad applåder jag fick? Haha, helt galet.. Allla lärare rent ut sagt hatade mig och Madde, även de på högstadiet. Efter skoltid hänge vi gärna på stan, palla äpplen och satt i min källare och percia läppen, sedan åkte vi runt och lekte superman på våra cyklar sittandes på pakethållaren, även då hängde nasse och nalle puh med (japp allt jag skriver är ren sanning) ? Iallfall, jag och Madde köpte alltid lika kläder, sminkade oss lika, färgade håret lika, vi skulle alltid var lika, på något sätt var detta the best days of my life. Jag var liksom ärligt lycklig, men de kommer. Det kommer nu, nu är det min tid att få lite grann, vara leva..


mys



Just nu, nyduschad, mysdress och film...



Sugen på att ge bort en parfym eller annan kropsvärd i julklapp kan jag verkligen rekomendera denna sida som säljer alltifrån lock tänger, kropsvrd, parfymer och smink.

Klicka här för att komma tills sidan.
Club4Beauty.se

hemma igen.

Dålig uppdatering, men ingen klagar så jag anser att det är okej då :) Var först med Madde på stan och så sedan åkte jag hem till mormor och morfar och firade mormor som fyller år imorgon, klippte morfar och blev klippt själv, tjänade 100 kr. Lugn dag. :) Nu blir det väl tv med mamma och äta brio, mums... xoxo ida


Sitter med madde nu och fikar. Åker hem nå...

dsc00093 (MMS)

Sitter med madde nu och fikar. Åker hem någon gång vid 2 :-)


drar nu jag

Godmorgon, ska dra mig iväg till staden nu. Råkade glömma bort att vakna i tid. :( Men nu ska jag bege mig.




Gratisbio.se
Shoppa gratis med Gratis Bio, bli medlem redan idag, Klicka på bilden!

hemma från julkonserten

Nu är jag hemma från konserten, gick väl sådär på duetten. Var så himla nervös. Och på ''Happy Day'' stod mamma och dansa så jag kunna inte sjunga, haha. Sen åkte vi och köpte chips och godis så nu ska jag gotta på det :) Och imorgon blir det stan med Madde. xoxo Ida


Är i kyrkan nu kommer inte kunna uppdatera...

dsc00092 (MMS)

Är i kyrkan nu kommer inte kunna uppdatera nå mer för nu är det träning sedan konsert


ändrade planer

Blev ändrade planer, springer iväg till bussen nu. Hörs hej!



Dunken.se
Design dina egna kläder på Dunken.se

lösögonfransar

Hej, nu är jag hemma från skolan, rätt härligt med två lektioner, nu ska jag vänta på att mamma tränat klart sedan ska vi åka och köpa ny fondation. Hon måste skynda sig, klockan är två och kvart i 5 ska vi vara i kyrkan! Jaja.


Skulle ha lösögonfransar idag på konserten, men de var olika modell på dom? :s Så det blev inget. Blev himla sur :)



skola, fort



Bild från igår, nu sitter jag och stoppar i mig frukost börjar om en liten stund bara så måste nog skynda på lite. Har inte ens hunnit fixa mig! Jajaa skit samma måste dra xoxo ida

Kul att blogg . se funkar , nä iallfall. F...

dsc00090 (MMS)

Kul att blogg . se funkar , nä iallfall. Följde med madde och käka pizza sen va vi ute ocg dryga, och tog kort. Hihi. Palla, xoxo ida


ut

Nu ska jag bara fixa mig lite sen möter jag Madde så drar vi till pizzan.

Justja, vill ni veta nå grymt ? Jag har VG i musik och fick MVG på inlämminigsuppgiften i NO, så jag fick en chokladkaka av mamma som beröm. (a) xoxo ida

jul



8 dagar kvar till julafton, och 5 dagar kvar tills jul lov, känns kanska så skönt faktiskt!

det här hade jag på mig idag






sanne åker hem




Nu ska Sanne dra hemmåt, och jag ska börja städa, trevligt? Nja men ganska behövligt, drar med mig datan och drar på ''when the children cry'' , imorn är konserten... :o

videoblogg



Videobloggar innan jag åker iväg till Sanne, great :) xoxo Ida

julklänningar

Två snygga klänningar från TOPSHOP, passar perfekt till jul, tycker ni inte? Gillar den gröna starkt :)
 

make my own money?



Wow, ida makes her own money. Haha, men lite glad är jag ju, tyvärr får jag ju inte pengarna förenns jag tjänat 500, men de ordnar sig nu med nya flaching kameran :D PLUS att jag tjänat 1.31 kr på en annan sida, den ni! ;)
Vänta ni bara. Iallfall teat var äckligt, vindruvorna gjorde för ont för att äta, så nu slänger jag mig in i duschen och provar sedan nötterna som jag vet ät supeeeer goda, men antagligen för hårda eftersom jag spände tandställningen...
:( xoxo ida

hemma från tandläkaren

Nu är jag hemma från tandläkaren med en ond mun :( Efter gick vi till hemköp och köpte vindruvor vaniljtea och nötter som jag ska smaska på nu.. Fast teaet var inge gott. Så vi får köpa något annat.
Och nu har jag även invigt min nya kamera, ska bara lära mig alla inställningar, jag älskar den främre skärmen ;)




@ home

Hej på er, hemma nu. Har knappt fått tid alls till att blogga, men so egentligen finns bättre saker att göra, som att sitta på bransch messa, haha rätt kul. Men gaaah va sur jag blev när våran inge vann ;) (vår monter alltså, en stor pappervägg med papper om vart man praoat osv.)
Sen stannade vi kvar på a-huset, där vi höll till. Umgicks med Isac Madde och Sanne :)
P.S min kamera har kommit, tro mig. Imorn är jag till baka samma tid samma kanal, men nu - blir det mat sedan tandläkaren :)

Nu har vi branchmässa, är på stan just nu ...

dsc00086 (MMS)

Nu har vi branchmässa, är på stan just nu och väntar på att matsalen på norrtull ska öppna .:-)


blää

Hemma nu, trött less allmänt dåligt humör, allt va great idag. Tills berätta att jag hade IG i matte, det suger ingen jävel vägrar fatta att jag försökt allt jag kan bölat skrikit haft solsystemets utbrott, nä då är dom som får utbrott på mig för att JAG försökt allt jag kan. Så nu tänker jag sura resten av kvällen. :(


Jag och madde hitta ett as nice rum i kyrk...

dsc00075 (MMS)

Jag och madde hitta ett as nice rum i kyrkan i väntan på att vi ska sjunga vår låt , lekrummet på översta vårningen, thats our style ;-)


Sitter på sibylla med madde nu, sen blir r...

dsc00073 (MMS)

Sitter på sibylla med madde nu, sen blir rockskola. Hörs senare :-)


hemma från isac

Nu har jag kommit hem från Isac och har hunnit duschat, vi kollade på ''Remember me''. Gullig film, härligt :) 
Nu ska jag kolla på tv, sen blir det sängen! Hade inte så mycket att blogga om idag kännde jag. Jag får bättra mig :) xoxo ida
 


fixa mig

Nu ska jag fixa mig sen tar jag bussen till Isac, hörs senare! :) xoxo ida


lucia idag

Nu är jag äntligen hemma. Hade lucia idag i skolan från 8 - 11. Tre framträdanden, gissa om man va svimfärdig? Allt va varm och svettigt. Men gick rätt bra ändå :) Nu ska jag äta något, senare vid sex tiden ska jag åka till Isac :) xoxo ida
 
Haha, söt *ängel*

september, u got style

Petra Marklund, även kallad September lär nog bli min nya idol, hon har en röst att döda för och stilen lika så. Himla snygg är hon iallfall, håller ni inte med? :)


topshop

Tipsar om dessa snygga koftor till er med en stor plånbok. 600 kr från topshop. Onesize, brukar oftast vara väldigt stora och mysiga :) xoxo ida


cocoo.se superträndiga smycken

Jag älskar cocoo.se. De hae super snygga smycken, perfekt såhär till jul när man vill piffa till sig lite extra. Eller bara lyfta upp en vardags outfit! Dessutom har dom frifrakt just nu! Kan ju passa perfekt nu till julklapp!

Klicka på bilden för att komma till cocoo.se


beställt kamera

Nu har jag och mamma suttit och beställt kamera. Den kommer förhoppningsvis inom 1-3 dagar. Innan julkonserten hoppas vi på. Vill ha mycket bilder därifrån :) Imorgon är det lucia jag som är med i kören på skolan ska sjunga medans sexorna är lucior, från halv 8 - 11 :) Men nu blir det tv. :) xoxo ida

Denna blev det.


fashion


hemma

Nu är jag hemma igen, äntligen. Var rätt jobbigt att sitta på en buss med jordens mensverk.. Men nu ska jag fixa ihop ett mode inlägg ;)


Fick ju egentligen inte köpa något i helge...

dsc00064 (MMS)

Fick ju egentligen inte köpa något i helgen, men det bröt jag nyss genom att köpa johannas fake lashes som hon inte vela ha, gick loss på sådär en 20a :-) xoxo ida


hem till söderhamn

Nu ska jag dra mig ut mot bilen. Vi hörs senare nått tag, blir bara mobilbloggning eftersom vi ska sitta i en bil/buss dom kommande timmarna. Medans ska jag fundera på om en frågestund/veckans blogg vore nå ? Kommentera ideer :) xoxo ida


godmorgon

Godmorgon, vaknade för bara ett litet tag sen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Och lite senare åker vi hem igen.
Men vills vidare får ni en liten video som kan roa er :)
xoxo ida

Vi fångar våran katt som är på bushumör.

videoblogg

Jag och johanna videobloggar, vi är inte snygg på en fläck, inte heller seriös. Men en video får ni :)


mylovebasket

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com
Sitter och kollar på ''pansionärs jävlar'' och fixar min lovebasket, skulle verkligen vara uuuurgulligt om ni tröck på bannern ovanför och gillade den. Tack ;) xoxo ida

Snyggaste kändiskillen

Snyggaste kändiskillen
Det är dam dam dam dammmmm Ryan Scheckler. Mums, älskar även ''life of ryan'' sitter alltid och smöbölar till det. Hehe, han är underbar min Ryan :) xoxo ida
  

statistik

Min statestik har som sagt stigit uppåt, i hope u stay liksom.. Därför säger den lilla gubben hejdå till min gammla statistik, sött va ? ;) xoxo ida


desigen viktig?

Min statestik har skenat uppåt sen min nya design kom. Och den fortsätter uppåt, iallfall tycker jag designen är en viktig del av en blogg, tycker inte ni ? Det är inte så kul att sitta och läsa devote/bloggtoppen bloggar för de ser oftast inte bra ut. Sure dom kan ha ett ur bra sortiment, men byt till blogg.se och visa upp det lite! :) Så himla mycket roligare när en blogg ser bra ut :)


tv och chips


pappa, spelar tuff och pekar finger och gömmer sig när jag tar kort :)


Johanna idag på stan.

Usch jag har sån mensverk... Nu ska jag äta hips och bara kolla på tv :)

tjänar pengar

Nu har jag och min pappa till maneger fixa så att jag tjänar lite casch på min blogg :) Så alla länkade ord och dom fina länkarna som finns i menyn och längst ner på bloggen är det bara att klicka på va! Kom igen ;) Jaja, nu ska jag fixa ett inlägg med bilder från idag :) xoxo

godmorgon

Godmogon! Har nyss vaknat och ska blåsa håret när Johanna har duschat klart. Sen ska vi ner på stan och kolla lite, jag ska kolla om jag hittar någon billig kamera, även fast jag redan hittat en. Jag vet, det är ett evigt tjat om kameror hit och dit. Men men ;)


dagens låt

Haha, dagens låt grenade - bruuno mars, mina händer har en nice show med denna låt cheka ? ;)

ingen data förstår mig

Hej, har kämpat i timtal med att försöka göra ett inlägg, ingen data verkar förstå mig! Alltifrån till att skriva pa facebook printa och ha sig, men nu fick jag en fungerande data, men cam. Nive eftersom jag har brist på kamera, men nu ska jag kolla lite sen blir det tv whit people. Nice xoxo ida


Nice tjej ;)

Ny tröja från HM 99 kr, billiga veckan jao! Fick även nya skor idag också :)

P.S Mora people, ensam tjej på 14 vintrar söker umgänge under en helg kontakta 070******* för att veta mer, tak på förhand :)

mina syskon

Mina syskon

Jag har bara en hel syster, sen har jag haft säkert 10 olika halv syskon. Iallfall heter min syster Johanna, hon har flyttat hemifrån för att plugga mode och kläder :)
Jag och min syster då, vi har gått igenom mycket tillsammans, vi har liksom alltid stått varandra näsrmast i familjen även fast vi dråkat dag ut och natt in, tills hon lyttade nu kommer vi däremot bra överens :)

Sen har jag två halv bröder, Johannes och Danne som är helt blåst, man skulle tro dem var blondiner om man var färgblind :) Haha iallfall Johannes är 18 ? Och Danne... 17 ? Om jag inte minns helt fel :) Haha, dom är väl lite av sin egna sort :)


Johanna

prov

Puuh, nu är jag hemma. Hade två prov sista lektionen, inte nog med det för dessutom vart det två MATTE prov.. Första provet gick nog ganska bra, andra var det järnsläpp först gjorde jag det en gång, men knöla ihop det och slängde det, sen en gång till för alla siffror bara snurra i huvudet, så det åkte ner i papperskorgen till sist gjorde jag det och det gick nog. Jag hatar matte, kan sitta och skrika och nästan böla för att jag aldrig fattar, haha min svaga sida.. :p

Nu ska jag leta Johannas minneskort sen vila för en heldag i buss och bil till min pappa. När vi kommit fram ska jag ut och gå, har inte rört mig nå den här veckan. Har vart sjuk :(



faceboot status.

Facebook status, nu blir det skola...




vem vill jag vara för en dag?

Vem vill jag vara för en dag?

Hm, ja vem vill jag vara för en dag? Min pappa faktiskt, för att se om han har så fullt upp så han inte har tid att höra av sig eller träffa sina barn. Skulle vara ganska intresant och se om han jobbade så mycket han säger och glömmer mobilen så ofta i bilen. Kan vara en bra upplevelse :)




oooooostbollar

Jag och mami gick till Tempo och köpte gotta till tvn, vi köpte två påsar julskum ostbollar och julmust. Mums!
Så nu ska jag vänta på henne sen hugger vi in på detta och har det gött. :)

 

hannah montanna

Hejsan, sitter hemma nu med Sanne. Hade prov idag i skolan, blä vad jag hatar engelska. Nu ska vi vänta på att Hannah Montana börjar, nice! Men nä, nu lämnar jag över ordet till Sanne medans jag springer på toa.

Sanne speaks : Älskar dig Ida bergman, tack för att du finns! Du är en av dom bra vännerna jag har, som ställer upp för en altså. Hoppas jag kan ändra på mitt beteénde innan det går för långt! Det är bra att du säger till. Bara så ni vet så är Idas blogg bäst! Och jag älskar henne för den hon är.

Till Ida igen: Jag älskar dig med. Puss.


Godmorgon! jag har precis fixat mig och sk...

dsc00054 (MMS)

Godmorgon! jag har precis fixat mig och ska gå till skolan strax, fast först blir det frulle och julkalendern :D


facebook status


kissie in my heart

Kissies blogg är sjukt bra och läser den varje dag! Gör inte ni också det ? ;)
Just nu är jag med i en tävlning på hennes blogg hon lottar ut Barbie Linser va med ni också!
Jag behöver inte ens länka till hennes blogg eftersom att alla redan läser den ;)

Bilder från jag var liten

Bilder från när jag var liten


Bebis på råsapota. WIHI.


Här dränker vi varandra i badkaret :)


G L A D



Haha det här var några bilder ifrån när jag var liten. :)

fashion..


Har elevens val nu, jag och tim skulle mål...

dsc00051 (MMS)

Har elevens val nu, jag och tim skulle måla av mig , resultatet, haha :-)


miss u... :(

Jag är på så tråkigt blogghumör nu för tiden, saknar dig min kamera! Du tog alla mina fina älskvärda bilder! Hoppas jag får lite casch i helgen av pappa så jag kan köpa min nya kamera tills julshowen, känner på mig att de kommer bli riktigt kul :) 
 

Sitter i kyrkan nu, ska ha rockskola. Ska ...

dsc00045 (MMS)

Sitter i kyrkan nu, ska ha rockskola. Ska gå igenom låten till julkonserten.


prao

Hej, sitter vid Örjans data. Vi har nyss haft lunch och tog en lite paos, men nu ska vi rengöra gör-det-själv-hallen :) Hörs hej


r.i.p my kamera, vänta på mig vid grinden till gud! i love u!

Hej, jag blev nyss klar med NO:n som ska in innan fredag, i helgen sätts betygen, nervös! Nu gör jag inte mycket alls, facebook, smsar. Ja vardagligt stuff. Nu ska jag nog ta fil och flungor, mums! Har inget intresant att skiva - men sanningen är den att jag fortfarande sörjer min kamera, japp. Jag är ganska kamera koet...


Kamerakåt redan då, 2007/2008.
eller mer redigeringskoet...


tråkigt..

Det är tråkigt att blogg utan kamera :( Dörför måste en ny inköps snarast, hoppas jag får lite casch i helgen av pappa då ;) Jag och Sanne åker förmodligen dit i helgen igen.

Har funderat på någon av dessa:



Olympus SP-600 Silver (bra pris)



Canon Powershot sX130 IS Silver, skit snygg! (bra pris)



Samsung ST550, älskar den pga av skärmen där fram så man kan ta ego bilder ;) (lutar åt denna)

Va tror ni? Eller ha ni några andra tips på billiga och bra komerer? :)


min bästa vän

Min bästa vän

Min bästa vän? Jag har ingen bästa vän tror jag. Jag har däremot fler väldigt bra vänner. Det är bättre så. Visst kan man ha en jätte bra vän, som man kan säga allt till va sig själv osv. Men enligt mig ska det mycket mer till innan det blir en bästa vän. Jag har jätte bra vänner som tex Sanne Camilla Dilara Madde och Jocke. Men vi är inte på den nivån. Jag litar inte på någon så här riktigt som förr, jag och Josse mitt 'ex' som man säger så. (vi va inte tsm som ni nog fattar) Vi hade en rigtig teenage vänskap snacka killar, skoja, berätta allt. Jag har inte haft riktigt så med någon annan, kan va därför de gjorde så ont när jag förlorade henne också. Well well, när jag blir äldre kanske det kommer någon. Nu tänkter ni säkert : men Sanne eller Madde då ? Men vi är inte på samma nivå i livet helt enkelt. Det är mina åsikter!


Hej, nu sitter jag i skolan. Väntar på att...

dsc03891 (MMS)

Hej, nu sitter jag i skolan. Väntar på att lunschen ska öppna, sen blir det hk. Hörs sen.


vad är kärlek?

Vad är kärlek ?

Ja, vad är kärlek? Kärlek är så himla mycket mer än känslor, det är liksom allt. Dofter, beröringar, ljud. Kärlek kan man känna för allt, personer, djur saker. Man kan ÄLSKA en dricka sort liksom. Dock ser jag inte det som äkta kärlek liksom, men you got the feeling? En helt annan sak om jag blir kär i en person, då bara pirrar det i kroppen hela världen vänds upp och ner (utifrån vad jag känner) man tänker bara på den personen liksom, man bara väntar på att den ska skicka ett sms osv, han/hon finns i tankevägarna hela tiden, bara blokerar upp allt annat tänkande liksom. Man vill vara i närheten av den personen hela tiden. Man kan liksom känna igen den personen på ett klick i en folksammling.

Sen kan man känna kärlek till en familje medlem, det är nog den starkaste kärleken. Det är svårare att bara släppa en familjemedläm än en kompis , i vissa fall kan man inte ens släppa en familjemedläm ven fast man kanske borde.. Hur mycket än hjärnan intalar dig att du hatar tex din mamma, så vet hjärtat att hon är världens bästa ändå. ( nu beror det lite på vad det handlar om ) Jag tror inte jag behöver sitta och förklara för er hur viktig er familj är!? Som jag, jag började näst intill gråta på en familje middag när jag tänkte vad som skulle hända om morfar dog, så fick springa iväg på toan och snyta mig, är jag överkännsling eller känner ni också så ?


ur mitt album

Min statistik going up, go Ida go Ida. Hihi :)

Ur mitt album:

Bild från sista aprill Jag och Madde hittade ett jätte mysigt ställe i Mora med en brygga man kunde gå ut på och allt, där spenderade vi flera timmar 2 kvällar innan vi begav oss vidare till staden in mot dimman. Gud villket ös det var, på 5 min så var vi kompisar med alla i den staden, eller alla killar iallfall. Tjejerna blev avis.. ;) Gud va kul det var.

väntar på mat

Nu sitter jag med Madde och sjunger ochg väntar på att nudlarna ska bli klara. Min kamera gick sönder också, så är inte på världens bästa humör. Det är tredje kameran i år det blir samma fel på! Blir så himla sur *suck* men nu ska vi fortsätta med vårt.


Bilder från tidigare idag när vi badade :)





film och godis

Hej, ny design. Vad tycks? Tack Madde för hjälpen. Nu sitter vi hemma här med godisskålen bredvid oss och ska kolla på ''Den lilla enhörningen'' sen ska vi sova :)


tjavavavavavava

blogg under renoverin tajajjajajajaja hörs hej , kolla inte in nå mer ikväll okkkk?

dejta spegeln

Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag dra iväg och umgås med Madde, vi måste snacka. Om allt. Så kan det vara liksom. Men men ska väl dejta spegeln ett tag jag. :)


känns lockande






my thoughts about fashion


mina föräldrar

Mina föräldrar
Vad kan jag berätta om dem? Jag har inte haft den världsbästa relationen till min pappa, inte mamma heller för den delen. Men nu kommer jag riktigt bra överens med mamma. Träffar ju inte min pappa så där super ofta. Han har ju inte vart den bästa men de har inte ni med och göra. Jag älskar vilket fall mina föräldrar.
Min mamma är halv finne tror jag det blir. Och är en riktig go mamma. Far min flytta när jag var sju, är inte lätt att få tag i. Men jag älskar honom ändå, right ?


godnatt!


tryck på byxor?

Jag ska göra tryck på stjärten på ett pra byxor eller bak på en tröja, eller ja Tim ska göra det åt mig. Ge förslag på vad man kan skriva, funderar på mitt nummer. Men vet inte vill hitta på något annat skojj :)

Drog ut med Madde en sväng, gick till och och köpte en latte i kylan. Träffade på Kevin, Basse, Emil, Erica, Fanny och massa fler. Fick även två onödiga snöplningar, årets första! :p


my wish-list



Hoppas min mamma ser det här ;)

chokladkalender

kom på att jag glömt öppna min chokladkalender, så öppnade tre rutor nu medan jag kikar på simssons, tror jag ska gå ut på en liten promenad, har inte rört mig nå mycket idag. Så de står på shemat :)




Förr i tiden var det väl alltid samma motiv i kalendern som på chokladen ? Tydligen inte längre..

gammla bilder

Hejsan, har nyss städat mitt rum. Hittade mitt gammla minneskort från 2008+2009 typ. Så ska lägga ut lite bilder :)


min första kärlek

Min första kärlek.

Min första pojkvän vet ni, det var Johannes Göthe. I 4/5an kanske? Minns att jag satt framför spegeln och provade frisyrer, så hörde jag min gröna motorola vibrera, jag hade fått sms från Johannes där han frågade om vi kunna bli ihop eller något liknande, jag skickade ett svar: ja, eller, nja eller jag vet inte. hmm. Jo!! Töntigt svar va? Haha, men sen var vi tillsammans typ en månad sen när jag och Frida skulle gå hem till han och skrämma han så ringde han först en gång, men ångrade sig, sen ringde han en gång till och gjorde slut. Då gick vi hem till Frida och gick in på datan, vi betämde att jag skulle skiriva på min msn på mottot typ : Hur kunde du ? Jag älskade dig så! Haha. Sedan ett eller två år senare vela han ha tillbaka mig men då var jag tillsammans med Jonas Vestling, det var alltså i sexan och han vart två åt äldre och mamma var jätte skeptiskt eftersom han gick i min syrras klass! Haha.


mer gillaknappar åt folket

Visst önskar man ibland att det fanns lite gilla-knappar över allt!? Som till denna låt. Älskar den.. :) Va tycker ni?


skola nu

Nu har jag nyss plattat mitt tråkiga hår, ska gå till skolan nu. Vi börjar typ 5 i tio och jag hat tre minuter till skolan. Hehe. Hörs senare!


old,  saknar mitt blonda hår, igen *suck*

om mig



Om mig.
Till och börja med heter jag Ida Bergman. Det har dem flesta fattat vid det här lagret. Jag är 14 år och bor i vågbro, och i Mora med min pappa. I Vågbro bor jag tillsammans med min mamma. Och i Mora med pappa hans fru och två två låssassyskon. Ett bor inte hemma. Även helsyster har flyttat.

Jag bryr mig inte riktigt om vad folk tycker och tänker om mig, eller alltså. Jo men om dom tycker nå dåligt är dom inte värld min uppmärksamhet, energitjuvar som min mamma brukar säga. Men förövrigt är jag en jävligt glad person, ganska töntig och galen NÄR jag väl känner för det. Ibland är jag rätt mogen, men jag tycker sånt är rätt tråkigt..? Man ska väl liksom ta vara på livet och leva och ha kul.

Men alla har sina dåliga dagar, gråa tråkiga osv. När jag är sur tar jag ut det på alla. Jag blir lätt sur, om jag berättar något som jag tycker är jätte intresant tex och personen inte lyssnat berättar jag aldrig om och surar istället. Vissa dagar kan jag känna mig allmänt ledsen sur irriterad, då bara går jag runt utan att ens prata med folk. I mina egna tankar liksom. Madde har nog fått en hel del skit av mig.. Vi bråkar till och från exakt hela tiden, jag gör dumma saker som jag tycker är rätt men sedan ångrar jag mig om jag märker att hon blir ledsen. Trots att jag tycker jag själv gjort rätt. Jag kan säga as dumma saker, sedan ångra mig. Men vad kan jag göra ?

Jag är en person som lätt får skuldkännslor, om en liten flicka inte har någon stans att sitta i matsalen, om en gubbe går själv på stan liksom sånadär saker. Jag vet inte varför jag är så, det är nästan jobbigt för jag blir ledsen i mig själv.

Jag tänker ofta på hur jag ser ut, typ att jag vill ha längre hår, snyggare rumpa smalare ben. Om någon säger att jag är ful, tjock, eller något om mitt utseende så säger jag inget emot, utan bara tar in det och blir as ledsen för jag har alltid haft mer eller mindre komplex över hur jag ser ut, jag har inte vart så här tjock och så, men inte heller så smal jag vill va. Men om någon tillexempel kaxar med mig och säger att jag är dum i huvet osv, då rasar hela helvetet ut, jag tar inte emot sån skit! Haha, kanske överdriver lite ibland.. Men iallfall..

Och lite kul att veta:
Jag är kvart/halv finsk. Kan vara därför jag har sånt himla temprament! Jag är lite shoppingberoende, förr hatade jag att shoppa och köpte oftast kill kläder och lånade pappas tröjor osv, brydde mig liksom inte. Jag har haft en rejäl fjortis period, det är nog det första folk tänker på gällande mig? Men nu är jag inte sån, jag är en tjej, på 14 vintrar som bara lever livet fullt ut.


Dag 01-20

Kör en sån här Dag 01-20 :) Börjar nu!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden


GÄSTBLOGGAR

Hej på er alla läsare! Nu är det jag Dilara som gästbloggar! :)
Tänkte skriva nånting fint om Ida! Ni ska bara veta att hon är hur jävla underbar som helst och är hur fin som helst! Min ängel helt klart. Fast än vi inte umgås så mycket längre så betyder hon otroligt mycket för mig. Hon är en av mina närmaste vänner och den jag litar på mest av allt. Hon har en egen stor plats i mitt hjärta som ingen kan ta över, ida och jag har alltid stått varandra nära fast än vi inte har träffats på hundra år känns det som! Hon är en sån fantastisk, underbar och en unik flicka som jag älskar så sjukt mycket! Tack för att du finns här hos mig Ida, du har hjälpt mig så sjukt mycket och det glömmer jag aldrig mitt hjärta. Det finns så mycket att skriva om henne, men det är så sjukt mycket.. Skulle kunna skriva en hel bok om henne. Jag älskar dig Ida Bergman! Glöm aldrig de.

hm

Jag älskar h&m! Trotts deras långa leverans tid.. Men jag älskar det ändå. Så slängde ihop en rätt billig outfit där ifrån.



hemma från e-center

Hej på er! Har vrit på e-center. Köpte massa glitter saker med Madde och Sanne till en sak i skolan.
Så nu ska jag träna på min och Maddes duett låt. BEHÖVS!


Dessa skönheter blev också mina!

morgonens musik

Heidi Montage, känns ju igen från drama serien ''The hills'' hon gör ju musik också? Vad tycker ni? Jag är skeptisk...


afro dans

Hej på er ! Nu är jag äntligen hemma och har hunnit duschat. Vet ni vad jag gjort idag? Jo, först halv fyra gymma jag och Madde, halv 5 åkte vi hem till mig och åt korv och *trumvirvel* halv sex provade vi på afro dans! Afro amrikansk till och med, tro mig det är skit kul! Anmälde oss på ett träninspass i sista minuten ! :)
Vi hade iallfall skit kul, prova ni också!


did u know?



.. Min största rädsla är att blunda i duschen?
.. När jag är rädd sjunger jag oftast, gärna jätte högt!
.. Jag aldrig tänker sluta med julkaldnder, just nu äger jag en rosa hello kitty ;)
.. Jag skäms liksom riktigt aldrig över mig själv eller min familj, mest över kompisar(om dom tramsar också kommer det en snygg kille, (for exempel).. Ha-ha.
.. Om jag vann väldigt mycket pengar skulle jag hjälpa missbrukare som verkligen vill ha en förändring.
.. Jag älskar att förändra mitt utseende, prova nytt smink, byta stil, ändra håret. Men finner ingen tid.
.. Jag har relativt lätt att öppna mig för nya personer. Men ändå så svårt.

fashion


i dear you..

Jag är trött ledsen och less på min såkallade design. Men vem som helst, kanske en vilsen själ där ute? Har kanske mer tid än mig att lägga på en header+ lite design. Isånnafall, här har ni tre pic ni kan andvända er av. Jag avråder er från att andvända ''fjortis blogg- färger'' så skippa de rosa mina vänner.
[email protected] - skickar ni det sedan till.
INGEN LÄNK PÅ HEADERN! Det fixar vi i länkar sen. Om någon nu vågar? :(







hiss eller diss?

Rihannas nya låt, alltså part 2 av love the way you lie? Hiss eller diss ?
Hiss enligt mig :)



RSS 2.0