madde

Tja, har vart med Madde hela dan, vi hittade en ju våran lilla sida, perfekt. Nu ska jag packa sen dra vi vidare till henne och sover där var det tänkt. Men jaja, packa nästa :)

gratis godis

Fett söt sida ju, man tävlar och får gratis godis. Hur bra är inte det ? Klicka här för att prova detta själv.




dresscore - frulle

Nu ska ja trycka i mig frulle. Sen ska jag va med madde. Hörs sen!

dresscore, (ser smällfet ut på bilden..)

fix!

Hej, har nyss duschat och fixat mig lite, vakna halv 1. Typiskt, hatar att sova bort hela dagarna. Men lite skönt var det allt ;) Jaja nu ska jag fixa mig sen ska jag vara med Madde! Har vart dålig med bilder, men ikv ska de komma bilder promise!

diss

Förlåt, men måste bara dissa Jag-Är-En-Ung-Ensam-Stående-Mamma-Med-Barn-Ge-Mig-Uppmärksamhet-Bloggar. Det värsta är att dem får all j*vla uppmärksamhet från omgivningen. Det är liksom så synd om dom och allt, men so ? Skyll er själv! Ni måste gjort nått fel för att sitta där ensam med ett barn i famnen, så det så. Min åsikt!


great!

Hemma nu, efter att vart med Madde. Prata, det beövdes. & har nu kommit överens om ett par få löjliga regler, vilka ska ni skita i! Så nu kommer vi bara leva livet framöver utan bekymmer. Så jävla skönt! Nu ska jag äta Johannas kladdkaka, sedan proppa i mig chips från söderhamn's dyraste affär ''tempo vågbro''. Nä men de är faktist sant :P


out

Im going out.

trött!

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött!? Jaja, ska ju snart äta. Hoppas jag blir lite piggare. Kanske kan bero på skitvädret ute också.. Jaja, :)

dresscore

Efter en hel del städning tjänade jag 200 kr. Behövligt. Snart ska jag proppa i mig mat, senare kommer Madde, mycket prat va.

dresscore


mormor&morfar

Ni märkte nog att jag inte fick upp humöret för att blogga igen, dock har jag egentligen inte humör än. Men ska ut till mormor och morfar och städa, tjäna lite pengar. Behövs. Men ska äta nu. Kram!

-

Berget, sög. Ont i magen, och snart blir jag kille. Tjejer ska va fett dramatiska vet inte hur många gånger jag har sagt det. Skitsamma, bloggar när ja blir på bättre humör. Ska äta melon...


madde

Hejsan, sitter hemma hos Madde. Hon käkar hon då. Jag får väl sitta här vid datan medans då. Ikväll blir det berget. Magnus Carlsson ska uppträda, haha. Jaja, vi får höras ikväll eller något. :)

fix

Tja, har redan duschat jag! Idag ska jag umgås med Madde, finaly! Har inte träffa henne på jätte länge ju. Men iallfall så ska jag fixa mig nu. Hörs sen!

give me!

Dessa lakan ska bli mina! Dålig bild på andra. Men men.. Grymt iallfall!

 


pride

Bara jag som tycker pride är lite överskattat ? Har absolut ingenting emot homosexuella.. Men inte blir de någon sån här festival för hetrosexuella ? Men jaja inte ska jag missunna dem det eller. Men lite överskattat är de allt. :)


kläder

Hej! Im home. Ni har saknat mig va? Somsagt blev de Valbo, i sista minuten. Fick lite nytt iallfall, dock hann vi inte gå klart eftersom vi måsta gå på IKEA minst två timmar. Men men pic's kommer nu. Och nu kommer jag uppdatera som vanligt igen!




love my t-shirt *ängel*



dresscore

Ska städa sen drar jag till Valbo och shoppar, hinner inte skriva nå. Puss!

fett dålig bild, men bateriet dog..


låt bli

GRR.. Ååh vad jag hatar wb-bloggar, och folk som snattar mina texter, *suck* Ta åt er.

pic


in love whit this!






får duga på ett tag, glitter eyeliner, puder & parfym blev inhandlat!

home!

Finaly home! Bilder kommer nu. Kul hade vi på båten iallfall, hade en liten halv stalker... Men de tar vi inge extra för. Godmat mycke spring, men ändå kommer jag hem smällfet! Haha jaja nu ska ni får bilder :)

Hej, sitter på bussen. Är i gävle nu . ...

Hej, sitter på bussen. Är i gävle nu . Båten går inte förens sex, känns inte fullt så nice. Men man får stå ut. Ska sova nu om inte annat. Hatar att inte internet eller mms funktionerna funkar på min mobil. Men vi hörs. :)


dresscore for the KRYSSNING

Håller nu på och klär mig och sminkar mig. Men har svårt att välja,
Ska jag ha tantstrumpbyxor eller vanliga svarta? :)


låt.

Slänger in en låt av Meslissa Horn i brist på annat.




sakna mig inte för mycket

Hemma från fredluga nu, Melissa Horn va faktiskt bättre än förväntat. Mest depp låtar, men sånt funkar det också, måste faktist tipsa detta vidare. Ska packa nu. Kryssning imorn. Mobildbloggning, om ens de imorn, men ni får helt enkelt inte sakna mig för mycket!






next up , Elin Sigdvarsson 5 augusti.


Hej, sitter i bilen på väg till bollnäs...

Hej, sitter i bilen på väg till bollnäs. Regnar ute och vi ska sitta ute och kolla på Melissa Horn, man känner sig inte så taggad. Men bilder kommer senare eller imorn.


melissa horn

Tja, vaknade för ett tag sen. Ska fixa mig, ikväll ska vi åka och titta på Melissa Horn med kusinerna. Så blir dåligt med uppdatering iallfall. Men något till inlägg slnger jag in. :)


feel bad

Mår inge bra alls.. Ont i huvet och hungrig. Kanske drar mig till sängs ändå nu. Eller sätter mig på balkongen och luftar mig lite, å vad pinsamt jag förstår inte hur man kan gå in i en vägg *suck*

oturs dagar..

Jag som aldrig brukat göra illa mig särskilt mycket, men nu så! Inte nog med att man ramlar ner för bryggan inte, nä nu går man in i en vägg också! Jag svär på att jag sldri slagit mig så hårt. Högra ögat är dött, ser endast prickar och stor bula på G.


fix

Åkte och bada idag vid 12. Har nyss fixat mig lite. Sen ska jag va med Madde igen. Hörs senare! :)


dresscore

Dock nyduschad och osminkad :)



träning eller ?

Efter en lång kväll med extremt mycket dans ska jag sätta mig ner och mulla godis & chips, fick mitt liv's värsta träning idag. Hur undrar ni ? Kanske avslöjar det i nästa inlägg ;)

dilara

Idag träffade jag äntligen min efterlänktade Dilara, blir så sällan att vi ses, men passa på nu eftersom hon åker till Turkiet imorn! :( Jaja nyss proppat i mig en pizza och ska snart dra mig till Madde. Ha en trevlig kväll!


jonskär/madde

Hej, guud vilken natt. HATAR mina blåmärken. Ska aldrig rammla igen, ALDRIG. Ska stoppa i mig lite frukost sen ut till jonskär, sen antagligen till Madde, hörs ikväll om inte annat! :)

pic

Hej, hemma från berget nu. Bilder från dagen nu. Min fot är helt död! En stor ful bula på foten, och två stooora blåmärken på benet, kul att gå i shorts nu!?








Får duga för stunden!

hög av musik?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7508206.ab

Länken, helt insane. Man blri hög av att lyssna på musik? Haha helt klart värt att lyssna på, jag fick nå panikslag när jag hörde ''musiken'' haha.  


stenö, tummen upp?

Hej , hemma från stenö nu. Skit skönt i vattnet, men luften.. Va väl sådär ? Vi satt inne hela morgonen och åt strips. Sen när de äntligen börja regna skynda vi oss ut och bada, men då ska man tänka på att dde kan va halt på bryggan också, så är det ingen annan än jag som ska känna på vattnet , och tippar upp och ner från bryggan och skrapar upp hela benet då! Blåmmärken på hela benet nu iallfall. Lite bilder kommer efter jag duschat! Kram.

3 månader

Btw så firar min nya blogg 3 hela månader idag! Haha. De känns som så mycket längre, men inte då.


stenö 09.05

Nyss fikat lite med Alva Malin och Anelie, nu ska jag packa lite för imorn ska jag in till stan vid nio. Ska ta en buss till stenö kl 09.05, ganska jobbigt men men. Så ska ta mig till sängs tidigt inatt :)

donken

Drar nog till Donken nu jag. Hörs ikväll! :)

not afraid?

Många har rädslor som t.ex: spindlar, mörker & smuts. Gissa min största rädsla ?
Det är nämligen att blunda i duschen, de är de värsta som finns. Ända sedan i lågstadiet när vi sjöng horgasången, när de är en kille med bockben har jag inte kunnat blunda i duschen, de är hemst! Haha!


dresscore

Dresscore, love my mjukisshorts.. :)



brb

Tja, tog en lång dusch för ett tag sen, ska nu fixa mig lite och proppa i mig lite frulle. Så brb!

ut

Ska kolla på facebook en snabbis sen sak jag ut och sätta mig på balkongen med ett glas cola, galetvarmt inne!

dileva ♥

Dileva ♥ på teven, åå vad jag älskar honom! Hihi,  nu tjockar vi i oss godis cola och chips :)


godis

Ska gå och köpa godis nu *fniss* hejdå.

ingen uppdatering

Ingen uppdatering, förlåt. Men vart banken tidigt imorse, sen Madde hela dagen. Så kom nyss hem från badet, men de tog ju ett tag tills vi var där... Vi hade hittat en skitnabb väg som visade sig inte vara så snabb. Haha! Jaja, nu är jag godis sugen.



glass!

Skulle färga utväxten, men tyvärr blev den orande och ofärgad på vissa ställen trotts att jag är helt säker på att jag hade färg i hela håret! Menmen.. ska äta glass nu. Kram!


färga håret

Ojojoj, de har vart en lång dag dethär! Iallfall så hälsade vi på Alvin&Barbro, och kan nog inte säga annat än att Alvin älskade mig! Haha sötplutt. Sen åkte vi till dollar&öb , fick en blekning av mamma, tack! Och nu är vi hemma ska färga håret och äta, sen väntar en McFlurry på mig. Smarrigt!






next up

Mias brylbod - Klart.
Soptippen nästa sedan hem till Barbro :) Ses ikväll!


frulle

Hej tänkte bara säga att jag hatar känslokalla mänsikor, de är fett synd om.. Men! De va dem som valde att leva så. Och nu kl 10 över 10 ska jag upp och äta frukost och iväg och lämmna saker till soptippen och mias loppis, tänkte tjäna lite pengar, men blog u later.

fix

Hejsan, har rensat hela förådet med mamma och Johanna sen kom Madde. Slänger upp en dagens, sen ska jag fixa och trixa lite. Hihi.




old pic,

Känner ni igen mig och Madde ? ;)


Madde - Ida - Emma


Jag.

Har inte hunnit uppdatera nå idag. Vaknad...

Har inte hunnit uppdatera nå idag. Vaknade vid 10 med madde då vi drog till stranden. Var där till tre. Nu håller jag och mamma på med maten. Går in på datan sen och lägger upp gamelbilder :)


stranden

Hej och hallå, hemma nu. Efter en lång härlig dag på stranden. Och duktig som jag är lärde jag mig dyka! Haha... Nu ska jag äta sen ska jag vara lite med Madde hade jag tänkt, får se om de kommer någon bild då :)

sova

Hej, stack ut och var med Emil och Basse ett tag jag. Trevligt, nu har jag kollat på film och ska krypa ner i sängen. Hörs imorn!

pic





Mer bilder sen Mora kommer senare, ska fixa lite bloggdesign åt elina..

bada sola

Har nu vart och sola&bada med mamma, måsta ju va med på hennes första dopp!
Nyss fick jag en jacka, höstjacka. Hihi tack!

Dresscore, fett ful bild och ser fet ut...

sola&bada?

Hej, vet inte vad jag ska göra. Ska nog åka ut till jonskär och sola&bada, men jag vet inte. Bloggar senare.


Ingen bra blandning..

Hej, hemma från både berget och Mora nu. Efter en hemsk biltur, verkligen hemsk, och en gråtfull busstur så fick jag änligen komma hem och duscha. Var även på berget. Trivselkväll, inge kul alls. Nu ska jag se på film sen sova! Arg ledsen trött på samma gång, ingen bra blandning..

pic

Lovade att lägga upp bilder, så gör de såhär klockan 4. I brist på annat. Godnatt.
dock kunna jag bara lägga upp såna som inte skulle roteras..






Marie-louise vela också va med på bild!




Ida Madde



frulle

Hej, igår kom Madde. Vi va ute och hitta lite små pojkar att umgås med. Nu har vi nyss badat med massa skumm! Vi ska bara fixa oss och äta sen ska vi nog vara med Anton och Jim. Och idag ska de komma bilder, lovar, men nu ska jag stoppa i mig lite frukost.


old pic on me

Hej där
kollade nyss på Rosa the movie, så jävla underbar film, lite tårar och så..haha. Men nu ska jag fixa mig lite nu jag och kom 20 minuter ska jag gå och möta madde vid bussen sen ska vi fota har jag nämligen bestämt.. Behöver lite nytt till bloggen eller vad tycker ni ? :)


madde come's

Om någon timme och några minuter hoppar Madde på en buss hit till mig ! Tjoho. Kommer bli kalasbra. Trotts de tråkiga vädret.


pic










sola

Hejdär, vaken nu jag. Fin väder så ska nog gå ut och sola. Vill bli bruuun. Dock har jag planetens pulaste bikini rand.. Men får tåla det, för nu ska solas!

Kolla min go farfar!


kräl och groddjur

Ganska trisst att jag sitter här och kollar på ''kräl och groddjur''.
Snälla Madde kom hit! :(


haha jag som en liten plutt, gick i 5an där..

mora

Efter ebn jätte trevlig helg och en lång biltur som bjöd oss på punka och spöregn så är vi nu framme i mora. Ska bjuda på två bilder från helgen , vet lite sål är jag allt med de får ni ta. Ska sedan ut och fota.


Nytt linne och solglasögon.

Kusin.


Hej, sitter i en park och dricker pepsi. G...

Hej, sitter i en park och dricker pepsi. Galet varmt här. Har nyss vart på stan och införskaffat mig 3 saker, bilder kommer sen. Kvart över 9 ska vi på eclips. Hoppas den är bra iallafall. Hörs kanske sen.


gävle

Sitter hos Lovisa i gävle nu. Vi har hunnit vart på stan kollat på film och handlat. Lite senare ska vi åka och bada och efter det äta tacos. Imorgon drar vi oss ner på stan igen antagligen, och så badar&solar vi. Stekhett ute, bokstavligen... Kommer alltså inte uppdatera så mycket..

hörs sen

Hej, har fixat mig och stoppat i mig frukost. Ska borsta tänderna nu och åka till tåget hörs sen!



gävle next

Hej, imogon hoppar på jag på tåget till gävle. Blir där över helgen , om jag inte kan snatta lite internettid av Lovisa så blir de endast mobilblogg...Och de fullkomligt suger. På söndag reser jag vidare till Kent, som ska visa om han blivit en bättre far, ganska intresant faktist..


banken&stan

Banken idag, sen stan en snabbis, köpte en t-shirt och ett par ''lacktights'' fast ändå inte. Ingen bra bild på dem
men tröjan iallfall, skit snygg!



brb

Vaknen nu jag, ska fixa mig och äta. Brb.

idioter

Ingen förstår sig på mig har jag fått höra, kortfattat då.

Jag heter Ida, jag är en tjej med principer. Jag är svart och svår och litar i princip inte på någon. Jag har lärt mig att folk sviker och använder allt som man berättat i förtroende. Men når du mitt hjärta stannar du där.

Och måste bara påpeka detta innan jag går och kolla på ''myscenes maskeradfest'' att jag är ingen som söker uppmäksamhet, om en sådanhär text kommer ut på en blogg är de illa, blodigt illa.


sova

Jag vill bleka mitt hår. Nu nu NU. Men ska sova lite nu jag. Godnatt!



pic










duscha

Ska hoppa in i duschen lite snabbt nu jag sen rullar de in bilder.

Hej, ligger på stranden nu jag. Skit skö...

Hej, ligger på stranden nu jag. Skit skönt är det. Och en liten pojke underhåller oss med musik från sådana som lady gaga och brittny sperse. Trots allt trevligt har jag stor lust att åka hem och duscha och sova lite!


Tja, nu har vi nyss käkat och är hos min m...

Tja, nu har vi nyss käkat och är hos min mormor och kör skottkärror för fullt, ska ställa upp studsmattan. Så hörs sen.


mensvärk!

Hallå. Här sitter jag med jordens mensvärk. Inte bra med tankte på att jag ska ut till ''Maddes'' stuga.
Vi skulle ju bada och sola och allt, men känns inte alls så tilltalande, mest sugen på att krypa ner i sängen och mulla choklad.. Jaja nu ska jag fixa mig och packa!

Dresscore.


stänger ner

Stänger ner datan för dagen , ska äta macka och dricka oboy , mumma!

jonskär

Tja, nu är jag hemma efter en lång cykeltur.
Har nämligen cyklat 2.4 mil! Jätte ducktig jag vet. Klippte morfar, tjäna en slant och fick sommarpengar,
och jag tackar&bugar för det, var väl behövligt. Sen stack jag ut och bada med Madde och kolla på stungan dom hyrt.
Ska sova där imorn, jag veeeet lång jobbig text, förlåt...!
Men iallfall så kommer jag inte uppdatera så mycket imorn. Hihi!


dresscore&pic






cykla till jonskär.

Sitter här med olika designsidor i högsta hugg och försöker få ordning på den förbannade designen.
Känner mig lite smått iriterad, har inte fårr i mig någon frukost än , så trycker i stället i mig lite mat och efter det ska vi -cykla- ! ut till jonskär, i mina ögon är de faktiskt ganska långt. Så vi hörs senare!


klippa morfar

Tja, tänkte stoppa i mig lite frukost nu jag. Ska ut och klippa morfar sen och tjäna lite pengar. Och träffa Madde ett tag, blir nice.

design

Min blogg är fett ful just nu.
Jobbar på det, men stänger ner datan för bloggen.
Jag svär, efter jag är klar med det här så ska ja pilla bli min design :)

dresscore

Diskat nu, duktig jag, nu ska jag luta mig tillbaka med en dryck i påse! Hihi

Today dresscore.


oska..

Nu har jag städat ihop lite på mitt rum jag, ska fixa det sista sen, och efter det ska jag diska åt min mor, och ja nu dog tv:n :( jäkla oska.. Aa jag ska väl låta datan vila lite också. Hihi!



äta

Hej, sitter och kollar på tv och är hungrig som en idiot. Ska äta något nu jag, hörs!

ny header.

Ny header som ni ser, skit bra kvale tills den kom upp som header, jag hatar när hemsidorna förstör kvaliten på bilderna!



jag dör

Usch, det är hemst vi sitter inne och svättas, pga en öppen balkongdörr va nyss ut och kände på luften, och fy! Kunna knapt andas, jag dör av värme nu jag!

hajar som hajar

Sitter och kollar på ''hajar som hajar''. Grym grym grym!




bada

Är nu hemma från färsjön så himmla varmt ute! Evakarin hade kollat på termometern, var något uppåt 40 grader!
Så de vart ett efterlänktat dopp i färssjön, nu ligger jag här utmattad i soffan.
Har bränt mig i ansiktet tror jag, dock bränner jag mig aldrig på kroppen, men nu svider de i ansiktet!

 

pizza next

Skulle åkt till stenö havsbad om ett tag jag, men woops så bestämmer Maddes och min mor på något underligt sätt att vi inte får, helt otroligt. Blir så himla förbannad, först har man en dålig dag sen ska man hitta på nå kul , tack så mycket.. Nu ska jag och Johanna äta pizza sen ska jag träffa Madde.


fix

Hej, har vart vaken hur länge som helst känns det som.
Kunna inte sova.
Ska fixa mig och ringa min far nu jag, sen lite senare ska väl jag och johanna stoppa i oss en pizza :)


weird day

weird dag, har hunnit med mycket jag, till och med åkt till stenö halvt omedveten.
Efter att ha ätit så åkte vi och handla lite, köpte ett shampo&balsam som ska ta bort gula toner ur håret hoppas då att de funkar va inte de billigaste , shampo 79 balsam 79, erbjudnde. (vanligt pris va 120 kr...)
sedan kunna jag inte låta bli att köpa dryck i påse på alen som jag min pappa & Johanna alltid drack på mindre år.
Nu är de dags för fredagsmys för min del!








dresscore




stenö

Tältningen som skulle bli super blev inte så super, somnade vid 12 plockade ihop tältet vid 5..
Och vid 11 åkte jag med mamma och Johanna till stenö och sov på stranden och är nu lite brunare.
Men nu ska jag nog sova lite..


pic, more comes










kuung kuung kuung

Dagen va kuung kuung kuung, & inte är det över ännu.
Upptäcksfärd in the big house.
Visbone och bada mysa äta!
Och up next tältning.
Bilder frång kuung kuung dagen coming soon :)


hörs

Tror jag drar nuja, men vi hörs ikväll! :)


90.20

Ääh, de är väl bara jag som är idiot & är uppe nu..
Men ska med bussen 09.20 till trönö med Madde. Vi skulle och bada ,
men de är bara moln och sånt...

dresscode ~


RSS 2.0