julklappar?

Något jag slängde ihop på 5 min, men mysigaste grejerna!


va tycker ni?



Va tycker ni om denna låt  ? White Lion - When the children cry. Jag och Madde ska testa hur denna känns tills julkonserten. Älskar redan låten faktiskt. :) Så ska träna lite på den nu.

hemma

Nu har vi slutat. Sitter med Sanne och hon tjatar som vanligt om datan, kan bero på att jag är så seg och sitter jättelänge vid datan. Så hon ska få låna den en snabbis för jag måste kolla vidare sen... ;)


iDA.


Grupp bild, sött ;)




Lite bilder från praoen. :)

på OK

Sitter på ok nu, snattade Örjans data, busigt. Vi gör runt och fotar lite till våran monter. Hihi.
Jaja, nu ska vi fortsätta med vårt. :)

sängen nästa

Idag vart det inte mycket tid för datan, men nu är jag iallfall hemma. Har duschat, helt slut efter gymmet, men va gör man inte för att vara lite snygg till beach 2011 ? ;) Närå. Men tror jag ska gå och lägga mig i sängen och smsa med sötnos, nyfikna? Förstår er :)

Ur mitt fotoalbum

Denna bild, jo ni den tog Sanne dagen hon skulle köpa ming kamera jag hade nyss blivit sams med henne och Tanya så minns att vi satt och prata och Göthe kom med en papperskorg och hälde över huvudet på mig, vi vart helt galna och så. Efter skolan skulle jag möta upp Benke, var skitnervös! Så jag mötte upp honom vid bussen utanför skolan och det värmde i hela kroppen. Hihi, sen gick vi hem till mig. Ååh vad kär jag var i den pojken ! På så kort tid blev jag det också, men det slutade med att jag fick köttelfeber och vi tappa kontekten... Men bilden har många kännslor i sig.
 

foton

Nu får ni nå nytt, ni ska få se lite bilder ur mina album och text till det. Men nu måste jag packa gym kläder!

Taget ur mitt fotoalbum



Denna bild togs under sommaren 2010. Madde följde med mig till mora och jag minns att det hade vart ett bråk mellan min pappa och mamma så jag och Madde åkte till stranden och bara tog det lugnt och prata. Hade det bäst bara.


hade inte tid.

Hej på er, har inte hunnit med datorn idag, men nu är jag hemma efter en trevlig helg i mora med Sanne. Idag var det även första advent, det behöver jag inte ens säga.. Så vi tände ett ljus när vi åt pizza till frulle ;) Hihi. Mysigt, och snart är det jul!
 

mora = snygga pojkar, am i right?

Hej, vad gör ni? Jag kollar på tv med Sanne, Anna, Danne och pappa. Jag och Sanne kom in för några timmar sedan efter att ha vart ute i kyla. Vi träffa AS snygga pojkar, mora kryllar av sådanna! Hihi, nä men vi träffa David davve-j, typisk fokushora på bdb (han tycker om mig ändå..) och Anton, mums. Och prata en stund med dem. Grr.. Haha nä nu måste jag ge mig. Nä men jag vet inte jag, ska nog bege mig ot toan..

 


dra ut?

Nu har vi nyss svullat med pizza så ät stoppmätt, men ska springa in och dryga mig med Sanne i sängen nu jag, tror vi drar ut ett tag sen också! :)


hemma från stan

Hej ! Vad gör ni? Jag och Sanne kom nästan nyss hem från stan, köpte en gul mysdress, ett par skor (fick av pappa) en tröja, och tre par trosor. Från början skulle jag bara köpa trosor och strumpor... Haha. Bilder på det jag köpte nedanför, inte på tröjan. Nu ska vi bara vänta på att anna är fixat klart vid tv:n så ska vi spela wii. Ha det!






bilder hittills

Bilder från helgen hittills. Nu ska vi kolla på Börda Kamping, sen blire wii. Nää först plugg. Hörs hej!


Träffa en snyggen på bussen ju ;)

[email protected]


Botox ?


Helikopter girl



Tills senare, mums!




framme

Nu är vi framme i mora efter 3 timmars buss cch bilresa, skriver sen nu ska vi äta!

vinter vit - love

Har nyss packat tills Mora, så nu sitter jag bara i soffan och slöar, ikväll ska jag och Sanne plugga på NOn och spela wii. Imorgon drar vi nog ut på nå bus :)

Låg en sån här gobit på köksbordet till mig när jag kom hem, fick den utav mamma eftersom det gick så pass bra på utvecklingssamtalet idag, tack mamma! :love: Nu ska jag inte bara vila. :)

utvecklingssamtal

Godmorgon! Hade sovmorgon iag till tio, men missa jag ju självklart. Hade utvecklingssamtal i skolan gick riktigt bra. Mitt första bra utvecklingssamtal på någora år. Men nu går det uppåt, det är skönt. Jag åker alltså jag och Sanne till mora, bussen går halv 4. Länktar! Saknar min far. Och vill få lite miljö ombyte. Visst är det kul när man bara kan åka iväg över en helg och rensa tankarna ? 

 

ansiktskask och hårinpackning

Va gör ni ? Själv sitter jag med hår inpackning och warm mask i ansiktet, ansiktsmasken är helt underbar, den blir varm när den appliceras på ansiktet, det blir ganska hett, men det är ändå skönt. Ett stort tips! Min köpte jag på Kick, men skulle inte förvåna mig om det fanns på Åhlens eller liknande :)


(Snodd bild)

http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se

Åh, vad jag länktar tills imorgon, dels för att träffa pappa och dels för att Sanne förljer med mig dit. Jag är ganska förväntansfull, vi har ju haft en dålig period nu. Så vi ska se om den kanske är över snart, det har hänt en hel del som jag inte tänker ta upp.. Men kanske på äldre dagar. Vi får se.

Läser en blogg om en tjej som haft det såvrt genom tiderna. Väldigt intresant blogg där hon berättar om hur hon kämpade för sina rättigheter, Länk: youcanrunbutyoucanthide


hemma från skolan

Hej på er! Vad gör ni? Själv kom jag hem för ett litet tag sen. Ska försöka tvätta bort färgen från mitt ansikte+hals+nacke, vi har lite småvilda killar i klassen ;) Vad ska jag göra idag då ? Ingenting står planerat än så länge. Kanske träning ikväll om Maddde får.. Vi får se annars drar jag nog till gymet :)  


skola

Godmorgon! Vakna nyss. Måste fixa mig lite sedan bär det av till skolan. Lite ledighet skulle inte sitta fel... Men senare blir det nog Madde, och kanske Kevin. Hörs sen :)

saker jag gillar



My happyness


- Marabou vintervit

- Att jag sköter skolan så pass bra och det går uppåt i alla ämnen

- När man får gulliga komentarer eller någon säger något fint till en

- När håret har torkat innan man går och lägger sig så man inte behöver ägna hela morgonen åt plattången

- När man varit uppe sent på natten och sedan kan sova hela dagen efteråt, mycket skönare att sova på dagen av någon andledning..?

- Att jag numera har en bra relation till min mamma och kan säga det mesta till henne

- Att jag lär mig säga nej allt mer

- När man har något jätte roligt att längta till

- Att sjunga, är inte de det bästa som finns !? Jo. Jag gör det nu, i skolan i duschen you name it. All over the place liksom.

Men nu får det vara nog. Sängen skriker efter mig..


medusa piercing

Jag vill ha medusa piercing, så grymt snyggt är det verkligen! Och skulle inte säga nej till lite godis heller... Nu ska mamma fixa mat till oss sen ska vi till kungsgården.
Och i helgen åker jag och Sanne till mora, wiie!


Ögon godis! Så galet snyggt, ska prata med pappa, och mamma som jag inte får för... :)


kärleks ryck

Satt och lyssna på skin - Ras Cricket, och fick något kärleks ryck så fotade lite. Inte de bästa bilderna - but you got the feeling.
Kände mig dock lite idiotisk när jag sprang runt med ett hjärta i munnen, balkongmannen kolla in lite extra mycket genom det stora fönstret som leder rakt in i vårt vardagsrum... Haha.

Copyright på alla bilder på min blogg, något jag glömt att skrivit. Men iallfall.







Hade många fler bilder, sånt som kanske kommer upp med tiden. :)



hemma

Hejsan allihopa! Idag skutade jag vid 11 ? Men stannade kvar ett tag sen skulle jag dra, men det var sånt jäkla drag i mina klasskamrater som stod och dansade och sjöng i koridoren och jag säger inte nej till en stund fyll av skratt och underhållning ;)

Tänkte ladda upp en film, men det verkade inte funka? Måste verkligen skaffa ett nytt minneskort.. Mitt funkar inte som det ska.


Visst målar jag snyggt då ? Här har ni något att läska er på tills vidare ;)

träning

Nu har vi precis bytt om och ska skynda oss upp mot träningen, blir kickboxning och imorn gym. Så skönt att röra på sig lite, föresten har ni provat kickboxning ? Det är jätte kul ni MÅSTE testa!!!

gröt & träning.

Hej, såg nu att mitt mms inlägg inte kommit upp ? Jaja, nu har jag precis gjort gröt och måste skynda mig lite ska på träning aldeles strax. Idag hade jag första dagen på min nya prao, OKQ8. Roligare än det låter, tro mig! Madde åkte för bara ett tag sedan. Men nu är det brottomt, hörs sen :)


idag ser jag ut såhär:

Så här ser jag ut idag, vanligt basic linne, och en basic svart polotröja, jenstights(?) och en mysig halsduk.


plugg plugg och mera plugg

Hejsan på er, vi hade rockskola idag. Glömde bort att skriva. Hehe. Nu är jag hemma iallafall och har duschat nu ska jag plugga lite grann. Fick VG på ett prov idag. Blir så peppad av det, blir inte ni ? Så nu knäpper jag på spotify listan och jobbar utav bara fa*.

Ida.


Hemkunskapen idag, jag och Sanne lekte spioner. Haha ;)

skol dax nu!

Godmorgon, nu ska jag gå iväg till skolan. Har fått massa insperation till min blogg, så har planerat massa nytt som ska komma upp, villket betyder bättre uppdatering. Men nu måste jag skynda mig, börjar om en kvart! Senare ikväll ska jag vara med Sanne iallfall, ha en toppen dag!


goodby my lover

Nä, jag vet inte vad det är men jag är så himla trött, på everything. Jag ska dejta sängen en halvtimme nu sen ska jag gå och ligga med kudden. Skämt åsido. Också ska jag läsa ''Elsas mode'' grym insperations bok faktiskt, rekomenderas.

Förlåt Sanne för att jag inte svarar, men orkar inte prata...

oh baby baby

Hej! Vad har ni gjort idag? Jag har vart ute med Madde och sprungit runt lite. Nu ska jag strax äta lite sen ska jag nog iväg till Madde igen och hennes kusiner skulle komma. Lite bilder:






dont go

Hej läsare, ni blir allt färre. Synd är ju det men kan bero på mitt tråkiga utbud. Hehe, ja ja nu kom min syster hem med choklad som jag ska få smaka sedan ska jag kolla om vi har någon mat här hemma som passar en mun med stort handikap, haha.

Så här ser jag ut idag iallfall mina nya tighta byxor, som får mina ben att se super smal ut.


my thougts about fashion



En enkel höst och vinter outfit som passar bra både på jobbet/skolan och på stan. Släng på lite smycken för att lyfta upp det hela, bootsen kan bytas mot ett par enkla tygskor eller varför inte ett par high-heeleds.

Hela outfiten är från hm, till bra pris klicka er in på h&m och finn er vinter outfit.

test me

Visste du..
att jag vill ha - en himla massa pengar!
att min senaste kyss - var med en kille huhu.
att jag lyssnar mest på - spotify
att jag pratar - waaaay to much..
att jag inte gillar - kyla
att jag avskyr när folk startar - rykten [ det var givet att svaret skulle vara just det
att kärlek är - fanatiskt
att jag gillar att - busa
att jag alltid kommer att - vara rädd för att blunda i duschen
att jag är hemligt förälskad i - moln
att sist jag grät var - idag
att min mobiltelefon är - inte min mobil
att när jag vaknar på morgonen - så ligger jag i min säng
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - inte vart på toa en enda gång
att jag just nu tänker på - (personligt)
att i kväll ska jag - vila, och göra ansiktsmask
att i morgon kommer jag - åka och gyma
att jag hoppas - på att jag ska få en miljard kronor

Har du:
Någon som förstår dig? vet inte
Någon som du saknar? ja, kanske
Någon som du hatar? nej
Vem kramade dig senast? johanna
Vem pussade dig senast? basse tror jag ? för att jag skulle få tillbaka min vante
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? pappa
Vem var hemma hos dig seast? madde
Vem var du hemma hos senast? vet inte
Har du några kärleksproblem? nej
Har du pratat med någon idag? ja
Har du gråtit idag? ja
Har du skrattat idag? ja

Jag:
Är singel? ja
Svär ofta? sådär
Sjunger i duschen? ja, väldigt ofta.
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? kanske, om jag fick pengar för det
Skrattar åt dina egna skämt? mm oftast tills jag inser att dem inte var rolig
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? kanske,

Har du:
piercingar? nä
Syskon? syster
Jobb? klipper morfar min dåochdå ?
För många vänner? nej
Rymt hemifrån? på yngre dagar
Färgat håret? ja
Bra självförtroende? nej, eller kanske
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja
Varit kär? ja
Gjort något olagligt? ja
Somnat i skolan? nästan så
brutit ett ben? nej
Tappat bort mig i min hemstad? ja mer än en gång
Sett en fallande stjärna och önskat? ja när jag va liten önskade jag alltid att jag skulle bli ihop med olika killar, haha
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? för många gånger
Smugit ut utan lov? alltså , det var inte så att vi kanske inte fick men ut gick vi
En hemlighet som ingen annan vet? ja
Sovit en hel dag? mm
Somnat gråtande? nä
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? jo
Blivit generad inför folk? ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? nej
Ätit musslor? nej
Varit på en festival? nä
Haft ett förhållande i under en månad? ja
Blivit kallad player? ja
Färgat ditt hår svart? nej

Vad:
Längtar du till mest just nu? jag blir 18
Ska du göra i helgen? ingenting, plugga till prov
Har du för kläder på dig? mjukis, linne och cardigan
Gjorde du igår? var med madde
Ska du göra i sommar? ha så jävla kul så att jag inte kan gå
Åt du senast? mat
Har du för mobil? sony ericsson P1
Vad köpte du senast? tights ansiktsmasker


shopping trip

Hejsan! Kom ganska nyligen hem jag och syrran åkte in till stan och kikade lite, stannade efterdet till på donken för en milkshake, rinnande och lätt för mig att äta ;) Sen åkte vi vidare till e-center och hamnade inne på lindex minst två timmar!
Med mig hem fick jag iallfall ett par byxor, 50 kr riktigt fynd där! 3 ansiktsmasker och så fick jag ett par trosor av min syster, tackar!






i found you

Nu åkte Madde nyss och syrran ska ha datan, jag och Madde har vart spioner hela kvällen och sökt ip adrsser ringde till den som kallade sig Caroline Reit men nu är väl det hela löst, jag ska luska vidare i detta ikväll. Jag passar nog bra som kriminalare, och den som kallar sig Caroline Reit och komenterar min blogg, dra eller så. 

 

truth






famous

Haha, ja va tycker ni ? Haters makes me famous. Funderar på om jag ska söka ip nummret, egentligen är det väl inte värt det. Men men får fundera vidare på det nu måste jaf fixa mosen.. :) 
 

oh happy days

Idag hade jag sovmorgon, sov till kvart över 8. Jätte skönt var det. Nu har jag slurprat i mig den äckligaste cappccinon jag någonsin druckit, skulle hälla i lite socker, men lite socker visade sig vara aldeles för mycket. Så där var min frulle förstörd, nu ska jag plugga lite till NO provet vi har idag. Har blivit mycket bättre i skolan den senaste tiden, det gillas.
Och på något märkligt sätt... Har alla lärare börjat gilla mig ? I 6an kaxade jag med alla lärare, hehe så dom gillade mig inte så hemst mycket. Men nu älsklar dom mig, sepciellt syslöjdsläraren, hon började nästan gråta när hon såg mina byxor jag hade gjort, och sa att hon var så stolt och allt, jätte sött!




summer







Jag saknar sommaren, det skulle inte sitta helt fel med lite värme! Kylan tar kol på mig, tror jag har feber :(

drink

Blev som sagt gymmet en sväng, inge länge bara en snabb runda. Sen gick jag till stan och köpte cappuccino, så nu har jag slurprat i mig en sån med marchmellows i, gott var det också. Om ett tag ska jag försökta trycka i mig lite köttbullar och mos. Men ska bara vila ett tag nu!


Det är 52 kalorier i en kopp cappuccino, i den förra sorten jag hade var det över hundra kalorier :O


hunger

Hej sötnosar. Jag är inte på sveriges bästa humör idag, se ända jag ätit idag är - just det INGENTING! Jo, 2-3 macaroner men va fa* är det att skryta över !? Och det senaste jag åt i går var ingenting, jag drack en cappuccino och fikade med Madde på dagen, är jätte hungrig! :(  Men nej, all skrot i min käft ska ju ställa till det. Men ska nog åka och gymma nu eller senare, inte så smart med tanke på min tomma mage. Men måste röra lite på mig.


make it work

Vi fick skolkatalogen idag, och jag och Madde har som tradition att välja ut snyggaste tjej och kille i varje klass, oftast är det jag som väljer för jag är så snabb att säga vad jag tycker, Madde får nästan inte en syl i vädret förutom när jag frågar om hon inte också tycker så, haha ;) så typsikt mig!
Nu har jag shopping sugen, :( Blää. Ska bara köpa en mobil efter helgen, sen till jul blir de en tur till Gävle, där de har lite större utbud av affärer.. :)


Har har ni skolkortet, mitt löshår syntes :( Tyckte faktsikt dom valde ett dåligt kort på näsan alla!
 

show me your teeht

Nu har man käften full av skrot igen, i ett år framåt trodde dem! Räls är as snyggt, men inte på mig, inte just nu eftersom mina tänder går zik-zak. Men när dem blir lite rakare kommer det vara jätte snyggt, trust me peopleOch jag som tänkte äta när jag kom hem, tror jag kan total glömma det mina ömma tänder klarar rakt av inte det. Men får väl ta en cappuccino. :)
 

idol bild lätt! Jag & Madde. Tack Hugo !

feel my body

Hej läsare! Idag hade vi tema dag i skolan, HBT som står för homo-bi-trans sexuella. Jag tycker det är bra att dem går ut och pratar på skolor om detta, skriver nog mer om detta senare för jag måste skynda mig att borsta tänderna tandläkaren nästa! Hade kalas med Madde idag, fick en parfym jag tänkt köpt, TIARA. Tack Madde! Nä nu måste jag lägga på ett kol.


run run

Bakade en kladdkaka som jag ska mumsa på nu, egentligen är den tills imorn då vi ska bjuda hem Madde på lite kalas. Och justja glömt helt att skriva att jag får tandställning imorn, rels där nere. Har haft upp en gång, så nu ska mina... ''spciella tänder'' bort, kommer nog sakna spåren efter dem när jag äter äpple.. :( Kommer även bara ha tre framtänder istället för fyra!? Jaja, de blir nog bra ska vi se..


Tröjan sjalen och möjligtvis väskan ska bli min, mums mums!!


heder

Glöm det förra, har nog pms ! Less på allt, eller egentligen bara en sak, som sedan får mig att va sur och ledsen på allt, nu tänker jag plugga. Sen får vi helt enkelt, se och nu får jag tydligen inte träna idag. Så ja, vi får se vad kvällen har att bjuda på, inte mycket antagligen.


dont care

Hejsan  Sitter hemma nu med Sanne, vi kollar på tv och min mamma är super bitter. Wiho ? Snälla kan folk bara lugna ner sig så gör jag också det, snälla! De är alltid mitt fel, japp hur lätt som helst att skulla på mig. Nä palla blogga.



beautiful day

Är det någon som vet en lugn låt med piano så kommentera eller skriv till [email protected] är ni gullig.

Jag och mamma sitter och kollar på ung och bortskämd, tex daniel då ? http://www.finest.se/danielparis ibland undrar man ju vad folk har för vett i huvudet, och då är han ändå inte den värsta. Dom läre spela dum, annars skäms man ju över att ha människa. Haha.





Söta grattishälsningar var det här! 


heaven fall down

Nu är även Ida Bergman 14 år! Grattis. :) Idag var jag hem till Madde och kolla hennes lägenhet, innan dess åkte jag och Sanne till stan och köpte plånbok, sen åkte jag hem och hämta pengar så blev de mini shopping med mamma och efter det donken. Hihi nu ska vi bara kika på tv. Pusshej :)


 

 




it was god

Lite bilder från idag, sen måse jag faktiskt sätta mig med mamma. Hejdå!




Jag har fetaste asset på bilden jao.


inflation

Videoblogg jag gjorde innan jag va med Sanne och Simon. Ska umgås med Sanne - hörs




Och till dig anonyma fjolla, man kan ha samma kläder 2 dagar i rad om du inte visste :)

sos

Nu har jag nyss käkat gröt, med för mycket kanel och socker. Hihi, och nu ska jag..? Sitta här tills Sanne ringer, då ska vi fråga om Simon är redo för vårt vänskapsmöte :) Men nu är jag galet kissnödig, förlåt. Måste skynda moii!


sött chey kollar upp i himlen pose :D

all day long

Godnorgon readers! Sov lagomt skönt imorse men vaknade utan mina shorts ? Undrar vad jag gjorde inatt. Nu ska jag äta och fixa mig sedan blir det sanne, lite senare ska vi vara med Simon också :) Men nu ska jag gå och kolla om jag hittar någon cola nån stans, kan behövas! 
 

Osminkad och trött :)

gömma min sorg

Nu har släkten åkt, jag fick en chokladkaka en lott och pengar, 850 kr. Nice det, jag och min syrra blev helt crazy och gjorde skitsnygga frisyrer på varandra, haha :) Nu ska jag kolla på så mycket bättre rätt bra pogram på något sätt. :p




Jag antar att jag är en ganska sick person. :)

every rose

Jag åt nyss upp min choklad, vinter vit mumsig, imorgon ska jag nog be Sanne följa med mig till stan, ska köpa en plånbok, och vinter vit...
och jag och vinter vit lever lyckliga i alla våra dagar.


body language

Hej people! Jag och Sanne träffades och gick en promenad, fastnade i bergbackens busshållplats för lite skitsnack, dock gjorde jag bort mig, satt med huvudet i knäna och fråga Sanne: Kan du spänna puppmuskeln? Sanne: Ja...? Jag: DET KAN JAG! Också går det förbi en kille. Haha, nu ska jag vila lite tills det är dax att hjälpa mamma med maten. :)

Mina presenter som jag fick av Mamma & Johanna, och tröjan är från
Freddie, Lovisa och Johanna. TACK!




out

Hej, detta får gå fort, ska ut på en promenix med Sanne, har fått lite presenter som ni kan få se sen. Kram.


faty...

Efter att ha ätit en tallrik morötter i skolan, lite kakor och bananer hemma sedan tacos ALDELES för mycket tacos, sedan ha mage att åka till Alen och köpa chips dipp och choklad med Sanne och sen åka hem och svulla och kolla på två filmer har min mage svällt upp utav helvete... Gjorde några situps sen blir det tredje filmen för idag Robotar. Ska sörja min uppsvullna mage som känns som en ballong..




everyday

Hej, just nu sitter jag med Sanne, vi tog en paus från pluggandet för att kika lite bloggar och mobiler. Vi pluggar till två prov och gör matte läxan, toppen bra där! Ikväll ska vi nog bara mysa hemma och kanske kolla på film osv, men ni ska vi fortsätta med vårat


96'

Eyy babes, jag fyller år om tre dagar så grattis till mig, ellerhur? Nu går jag till skolan, ska bara sätta upp håret.. :)


do it by your self

Idag hade jag sovmorgon till 10, så man kan ju undra vad fa* jag gjorde uppe halv 7? Jo, jag smart som jag var Tim ha utvecklingsamtal, så himla typsikt, missa hela min sovmorgon pga det.. Så nu sitter jag hemma och tänker inte sminka eller fixa mig utan bara vila... Vi hörs.


We have our moments,
All that's happend makes me sad,
I know more than you thint about this.

jag, jag och min pappa. å vad han har betytt för mig genom alla dagar,
dock fäller jag en tår bokstavligen varje natt för honom innan jag somnar,
vi har aldrig haft det lätt, han har aldrig sett mig växa och bli äldre,
det var hans val, fast han kanske hade sina andledningar, vad vet jag?
jag är bara rädd för den dan när han försvinner, att vi inte åstakommit något tillsammans?
vi kommer inte ha något att tänka tillbaka till,  i n g e n t i n g. det oroar jag mig för.
alla har en pappa i sin familj, som dom träffar, varje dag, varanan vecka, varannan helg.
jag har inte ens telefonkontakt med min pappa så ofta,
jag är avundsjuk på alla. alla lyckliga familjer, därför kollar jag knappt på sånna filmer.

thank u

Ny header, *tummen upp* Madde fixade den åt mig. Riktigt bussigt tycker jag, jag äger sjäv ett photoshop, men har aldrig energi till att sitta och pilla. Haha :p Men nu har jag en header iallfall och det tackar och bugar vi för :)


eftersom madde redan varit så snäll så bjuder vi på
gamla fula bilder också ;)





this or that?



Stor hiss till dena tröja från : bubbleroom.se

Älskar kläder med spetsdetaljer och sådant, på fyller år om 4 dagar så då rullar de in lite cash bli nog något liknande denna då! ;)

sing from your heart

Som sagt så ska ju jag ha jul konsert i nortullkyrkan, den 17 december. Och nu tror jag att jag och Madde kommit fram till låten vi ska sjunga Taylor Swift - Teardrops on my guitar. Blir det nog, en av mina favoritlåtar, vad tror ni om det ? :) Annars kanske vi ska ta någon av Taylors låtar som - fifteen eller fearless.. Länktar lite grann till konserten :)



Såg även att några av Robyns kommande skiva : Body talk pt.2 har lagts ut på youtube, om ni inte vill hålla er tills skivan släppts så kan ni lyssna på tex denna.


up and down.

Åååh, äntligen hemma. Har vart ett himla PMS- barn idag, sur/glad/trött hela tiden, humörsvägningar och allt, sur för minsta lilla. Glad att dagen är över, tagga kickboxning klockan sex då. Få ur lite av agritionen ;) 

 


that thing, boys?

Någon vela att jag skulle skriva ett inlägg om killar, hur man ''raggar upp'' upp dem osv, har dock inte dem bästa erfaenheterna eftersom jag ännu inte träffat någon riktigt bra, men jag har ju haft mina fjortistider då man typ håll på med flera och valde den som var snyggas - SÅ ÄR DET INTE NU. Det svär jag på min mamma.

Om jag ''blir intereserad av någon'' så försöker jag fixa nummer / msn / facebook you name it till den personen liksom. Sen är det typ go for it, men ta inte i allt för mycket i början, då ska de va mer kompis snack tills du märker om han är intreserad. Träffa sen personen, det läskiga ör efter man träffat dem, vad tycker dem? Vill dom fortsätta träffas ? Är dom fortfarande intreserad? Var inte för på och hör av dig så fort ni skillts åt, vänta ett tag och se om han hör av sig, annars kan du göra det efter ett tag, INTE PÅ EN GÅNG. Det allt detta är alltså vad jag tycker, men gör det som känns bäst.

Ofta har folk problem med vad dem ska prata om när dom träffar en kille för första gången, vad brukar jag prata om? Allt som pluppar upp i huvudet, när jag va tillsammans med en kille som hette Jonas var jag alltid jätte blyg, men han gjorde mig ofta bekväm genom att skämta och skoja, då var man inte lika stel längre så man våga fråga saker, han gick i min storasysters klass så det jag tyckte det var jätte pinsamt när min mamma fick reda på att vi var tillsammans, jag neka jätte länge att vi var tillsammans tills jag äntligen erkännde.

Och det här att ta hem en kille när föräldrarna var hemma ? Första killen jag tog med hem var Johannes min första pojkvänn kanske i 5an, vi satt bara i soffan och kolla på tv. Så det var inget speciellt, sen tog jag nog hem Rasmus, och vi låg i min säng också kom mamma in, jag tyckte nog det var ganska pinsamt, minns ju inte exakt men iallfall. Jag vet inte men jag får nog känslan av att mamma inte gillar när jag tar hem killar ;) Blev ju rätt mycket killar ett tag, hehe '' du byter killar som du byter kalsonger trosor'' sa alltid mamma. Nu har jag inte tagit hem någon kille sen jag tog hem Benke skulle jag tro. Sen Vikor, ja bråka jätte mycket under den tiden ja höll ihop med Viktor, men han var jätte omtänksam och så och märkte det så han fatta att jag hellre va ute. Det tänkter jag inte heller göra förens jag hittar någon vettig-..

Va tycker ni ? När är det okej att ta hem en kille ? Vad ska man prata om? tips och knep ? :)


förlåt för att jag aldrig sa förlåt

Ja dåså då går man hem till Sanne för att leka med henne och hennes lillebror i snön. Blir great! Få röra lite på sig, vid 8 tänkter jag gå hem och duscha och komma i säng tidigt. Ses senare :)

Njut av denna tills dess!


in my feelings

Nu är det snö här, i den lilla hålan söderhamn som mest består av droger på stan och aldeles för få buss tider, yeah that pretty mutch it. Inte inge nog med drogerna och det, nä nu kommer den eviga kylan också som gör att man bara vill sitta hemma och när sommaren kommer då rullar man fram i brist på motion..

Ja detta är alltså det jag ser från min ballkong, jag äälskar snö men vem bestämde att den skulle vara så kall!?
Nu ska jag bara kika på tv och vrida upp elementen!

(nog den fulaste bilden som tagits med min kamera sendan den hamnade i brevlådan, you get it!)

every rainbow need a bit of rain.

no bodys perfect, every one have theirs bad side. 
but real love is'nt only to be the perfect person, its feelings, its sounds, its to see a person that you not just wanna live whit, its the person you just cant live whitout. and you gonna found it sooner or later..


a smell af wine and cheep perfume

:love: Någon som har nå bra förslag till låtar jag och Madde kan sjunga duett på till jukkonserten ?  Eftersom de är kyrka och jul vill vi nog ha en rätt lugn låt, kom gärna med  förslag va! Vi skulle sjungit duett sist vi söng i kyrkan också men det vart lite kort varsel, så vi får ta det denna gång istället :)
Ska själv kika om jag hittar någon låt nu :)


just a small town girl

Hej på er, förlåt idag har jag INTE kunnat bloggat, utan först var det skola, sedan hem och äta sen rockskola och därefter kickboxning. Halv nio fick jag äntligen åka hem och duscha. Hehe :)


En diss också, såna här sms ni vet om du inte skickar detta vidare kommer du dö osv, men om inte jag har pengar så jag kan skicka vidare ? Betyder inte de då att personen som skickar detta till mig dödar mig (om det nu skulle vara sant) Tex igår hade hela söderhamn mördar klubb mot mig, fick säkert tre till sådana sms under natten.  Haha, men nu ska jag äta kladdkaka.  Och så blir det desprate housewifes (stavning..)

engel

Gud både mitt hjärta och min själ smälte för denna låt & musikvideo, fastna för videon starkt. Jag tycker den är så hemts söt. Rasmus Seedbach, ja jag älskar hans röst! Så njut av denna.


eat a cake

Nu ska jag och Sanne äta kladdkakan som vi bakat. Så medans får ni nöjja er med denna söta video. ;) :love:

i väntan op kladdkaka:


you mr dj

Hejsan, slut på lovet och tillbaka till skolan igen... Men gick rätt bra ändå sen har jag bara umåtts med Sanne. Det ska jag fortsätta göra. Men skriver lite senare, tror jag ska fråga/tjata på mamma om en navelp piercing, för hur snygg skulle inte min mage vara med en sådan? ;)  (provecering)





bild från : ericaperzzon.myshowroom.se/ nya-navelsmycken/

win a phone

Tänkte tipsa alla om en tävling där man har chansen att vinna en sony ericsson Xperia mobil http://vinndinxperia.feber.se/.
Det finns 4 olika Xperia-telefoner att välja mellan, Xperia x10, Xperia x10 mini, Xperia x10 mini pro och Xperia x8.
Tryck på länken eller bilden för att anmäla er till tävlingen och gilla deras facebook sida!




give me som rest

Jag har två andledningar till att jag inte  uppdaterat. Ett, jag åkte till Camilla och kolla på en jätte äcklig film, två, jag kom hem och slinga håret, blev klar nyss. Nu måste jag vila lite. Vi hörs imorn!



för att du finns

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker cappuccino. Rätt så härligt.
När jag va ut och sprang så kom min gympalärare med bilden, stanna och prata lite till sist kom det, dem har skrive omdömmen till utvecklingssamtalen och jo, de såg bra ut för mig där, äntligen slipper jag åtgärdsplanen - det är en plan man har för när man inte är godkänd i ett ämne och hur man ska göra för att nå målen och så, så jag och min mamma är rätt så glad :)

Nu ska jag kika lite låttexter och så.


think about it

Godmorgon bloggläsare Just nu sitter jag och kikar på någon debatt om GAMLINGARS sexliv, seriöst. Helt sjukt. Jaja, dem ska väl få leva lite dem å :) Men nu lämnar jag tvn och drar ut och springer, blir våtmarkerna. Vi hörs lite senare :)


televisor

Nu har jag smakat chokladen, även fast det är bland den godaste choklad jag ätit har den nackdelar.
Det är limited edition - alltså, dem slutar med dem efter jul, funderar på att köpa upp ett helt skåp med dessa så sjukligt god.
Det är endast 180 g - jag vill ha mer mer mer!
Jag kommer snart rulla fram - för mums vad gott det var.
Nu ska jag fortsätta proppa i mig choklad och annat godis, skämmigt, men imorgon blir det gym, eller en springtur. :) 



:love:

so mutch,.

Sådär ja, nu är jag hemma. Helt slut är jag, ska sova lite innan maten. Ja, iallfall så tjänade jag ju lite pengar idag, så slingor och choklad blev inköpt, ska hitta någon som kanske kan hjälpa mig att slinga..

Och dem flesta har nog redan smakat den nya chokladen : VINTER VIT, jag ska testa efter att jag ätit, då får ni veta vad jag tycker. En nackdel vet jag redan nu, de är att det är 20 g mindre choklad, och en fördel är att man inte äter lika mycket som om de vore 200 g. :)


good working

Godmorgon!
Nu är jag hemma, gårdagen bestod mest av lysande färg och onda fötter, hehe.
Nu ska jag iväg till mormor och morfar och jobba lite, ska även till Tusses grav och tända ljus
Ska ni tända nå ljus idag ? Det är ju allahelgonadagen, tror det stavas så, men nu måste jag skynda på lite grann!



Och jag vill påpeka att jag tycker detta var otroligt omoget, men du. Fortsätt leka.

feel me

Nu ska jag packa ner lacktightsen och leta en tröja sen tar jag bussen till Madde, vi ska ner på ahueset skulle va nå ''disco''så vi får väl se om de är nå fart där, annars drar vi väl hem på nå film kanske, men nu måste jag skynda mig, bussen går om en kvart! Hörs senare sötisar!

 

movie time.

Drog iväg på bio idag jag, Sammys Äventyr 3D.  Det var jag Madde & några småbarn där, känndes fint. Haha, tror nog jag va den ända som va rädd och skrek till, hehe. Men skit bra film i sig :) Nu ska jag strax äta, sen ska jag hem till Madde och sova där, :) Hörs lite senare mina kära bloggläsare!

Vad ska ni göra ikväll ? :)


happy

Godmorgon sötnosar, 
Jag klev upp vid 10 imorse, vaknade av de mest irriterande ljud som finns, nå klick-ljud på mobilen! *suck*
Sprang upp och duscha på engång och nu har jag fixat mig och ska äta världens godaste äpple. Mums.



Undrar vad jag ska hitta på idag? Har för mig att jag om Madde kanske skulle gå på bio.. :) Vi märker nog, nidå ? Va ska ni hitta på ? :)

hero

Näe, nu ska jag byta kläder och sen går bussen till Madde, :)

Kan ni fatta att om bara 11 dagar är det min tur att fylla år också, gissa hur gammal jag blir då ? ;)
Och innan eller efter my birthday blir det lite förändring på mig va, ska slinga håret, endra med ljusa slungor, eller blonda&svata slingor, kommer bli nice det! Ellerhur ? :) Jaja, vi hörs när jag kommer hem igen :)

welcome to the mall

Förra inlägget kom upp waay to late, men men. Nu är jag hemma iallfall! Fick med mig en present till Madde hem iallfall, tror jag ska köpa nå mer åt henne sen men detta får duga så länge, och till mig själv blev det ett par skor, 499 :- och en kam 19.90 :-.

Nu ska jag käka lite, lite senare tror ja jag skulle hem till Madde på lite fika. :love:




Glömde helt bort tiden skulle ju åka till ...

Glömde helt bort tiden skulle ju åka till mamma med halv 4 bussen så jag fick springa hit näst intill ofixad... Självklart. Men nu sitter jag på bussen iallafall, hörs sen :)


nightmare

Godmorgon bloggläsare! Usch imorse vaknade jag av att jag grät, fy jag drömde att jag skulle dö om några dagar och skulle bli lämnad till fosterfamilj för jag fick inte va hemma, och jag fick inte träffa min familj!
Såg en film igår om en prest som fasta(eller vad det heter när dom inte äter) Och jag skulle dö för att jag svälte eller något. Ringde till mamma direkt när jag gick upp ur sängen, hehe.. Hoppas ni sovit bra iallfall!

Idag ska jag ju som sagt åka och kolla på present åt Madde som fyller år idag. Grattis vännen, hela 14 år nu. Hoppas du får en super dag!

 
Klicka på bilden för att komma till bloggen.

one year older

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa :) Sen sova, imorgon ska jag köpa en present till Madde som fyller år imorgon, hon fler hela 14 år den tjejen! Så grattis gumman. :love:




move your ass bitch

Hej! Sitter här helt utslagen i soffan och mår hur bra som helst som alltid annars när jag tränat! Har nyss vart ut och sprungit sedan när jag kom hem vart det slutövningarna från kickboxningen dvs massa olika situps och armhävningar och ben övningar stretchin osv.

Skulle egentligen åka till gymmet, men kände att jag inte orkade stå och svettas i en mångbefolkad lokal, gick istället ut i regnet och lät tankarna flöda - över allt. Känner mig inte så pigg, innuti liksom men de ordnar sig.


Denna har vi i duschen, vi stödjer alltså forskningen om bröstcanser med 1 kr. Hihi. Bättre än ingenting.
Hur stödjer ni ?


play date

Hallå, vad gör ni ? Sjäv åt jag nyss frukost. Jag åker nog till Madde om en halv timme, vi ska leka med lera. Tar även med mig träningskläderna, dock har jag inte särskillt stor lust att gymma nu, jag menar på regnet och de. Mnn de är bara att ta sig i kragen och pallra sig ner! Det är för mitt eget bästa liksom.
Hörs lite senare! :)


Löshåret satte jag i å. Skulle pröva, men nu åker det ur igen.
Om nån vill så är det bara att köpa! Ni får tillochmed pruta på priset :)

standing where u left me



Brr vad kallt det var ute, skulle hämta freeway colan, de måste vara den godaste som finns? freeway :love: 
Ganska trisst att de är så himla kallt och jag inte kommer kunna ha colan ute om jag inte vill dricka is, och vårt kylskåp är en miniatyr av ett vanligt kylskåp så jag får dricka varm läsk hela vintern...  Dock länktar jag till snön!

Känner mig bra sliten, Camilla kanske skulle följa med mig till mora idag eller imorn. Vi får helt enkelt se hur det blir :)

 


@ my - my - my place

NU är jag hemma, har vart en lång dag. Typ som alla andra dagar om jag tänker efter, vart först e-center sen stressa jag hem för att äta kebab! Mums, och sen kickboxning, det var grymt. Men nu ska jag äta lite choklad.. ;) Och se på tv med mamma och syster!



Look what i got. :) yummi!


play house


Mums! En favorit helt klart, han är nå galet söt. Detta skulle jag kunna leva på jag. Hans röst liksom!?
Och hans kusin va ju inte nå värre han heller, mhmmmm....


Nu ska jag äta lite nudlar sen är jag klar för en dag med Madde, vi ska ut till e-center och kika på barnsens hus :) Så vi hörs väl nått tag!





Såg ganska så fet ut på bilden, men de tar vi inge extra för!

you think you're cooler than me.



Minns ni denna kille? Gabriel Brandes, han var med i Idol 2009 och gick vidare från aduition sedan veta jag inte hur långt han gick, nu mer gör han  iallfall sina egna låtar och han har en kanon röst, och gullig är han minst sagt. En av hans låtar har ni här!

Själv blev man ju väkt av Madde för en halvtimme sen. Men har bara legat och dragit mig, ska upp och ta lite frulle nu. Hörs hej.


turn it up up up

Vart senare än tänkt detta inlägg, men Madde kom so.. Jaja de jag köpte idag, när jag och Madde sedan kollade så var allt med rosetter! Hehe, nu ska jag sminka av mig. Sen ringa Madde och fråga om hon ska med till e-center imorn, vi har lite planer vi ;) Jaja.


Skit söt tröja!


Man kan hitta mycket på barn avdelningen!


Barnavdelningen med, skit sött deadem :)

Just nu ditter jag på bussen på väg hem :)...

dsc03732 (MMS)

Just nu ditter jag på bussen på väg hem :) dagens shopping finns i påsen , vijsar det när jag kommer hem, en sak kan jag iallafall säga - rosetter ;)


tell her

Nu ska jag värma lite soppa och häva i en massa pomfrittkrydda - mums. Och sätta mig och fundera ut en tävling
Ska nog lotta ut något eller så - så håll koll. Dock kommer det nog inte upp på bloggen idag. Nu ska jag äta.

Vad ska ni andra hitta på idag då ? :)


dear i fear

Glöm förra inlägger, borttaget och ändrade planer!

Nu blir det duschen nu, sedan fixa mig. Lite senare ska jag umgås med Madde, hon ska följa med mig ner på staden, fick ett himla shoppingsug så ska ner och kolla om jag hittar något, fick ju ändå 550 kr i helgen och fyller år om sådär 14 dagar *ängel* ;)


så här söta och nervösa va vi inne på toan innan vi skulle sjunga igår!


RSS 2.0