just had to,

Imorn ska jag göra om bloggen totalt i think, väntar på en bloggdesign som jag hoppas kan va klar till imorn, om inte annat - så gör jag det själv EN GÅNG FÖR ALLA! Nu ska jag njuta av känslan över att inte behöva gå upp tidigt på en vecka ett tag sedan sminka av mig och sova. :)


dont need.

Tja! ''Spelningen'' i kyrkan gick helt galant det, sedan drog jag och Madde oss ut på en Bus eller Godis - runda, så just nu sitter jag med en JC kasse full med götta och mullar i mig. Hade inte äte sen 1 så ni kan ju ana hur  gott det var med mat när jag kom hem!? Jaja, nu blir det tv - imorn blir det gym :)
 



vi delar mick , därfr det ser bajs ut.


Och just nu, en sliten ida i broders hockey-svätt mössa  :)


shake it

Sitter och snyggar mig som tusan i camen i väntan på lite carbonara, muma! Måste egentligen träna på låtarna nu, but - jag orkar inte. Jaja, tror de kommer upp ett videoinlägg senare, we'll se. Jaja, ska spela lite wii nu. Hörs senare nått tag :)


Örat :love:

no one can save me but you

Eyy!  Nu ska jag sminka av mig och lägga mig och se på en film har ätit så himla mycket så imorgon blir det till att dra ut på en springtur. Skulle ha skippat godiset men inte då, så ställer kl på 09.00 så får jag väl lida den stunden på grund av mina egna handlingar.

Jaja har haft en jätte trevlig dag iallfall och åker hem imorgon vid 1 sedan blir det fix och träning på låtarna @ Sannes place och 6 har vi ''uppträdande'' i Norrtullkyrkan. Och på kvällen blir det bus eller godis med Madde! Ibland undrar jag när jag skälv ska växa upp, blir nog inte än på ett tag! Justja, alla vet väll att man ska ställa tillbaka klockan en timme? Good. J
 

Kirra en ny mobil också, pappas gamla P1i. Fett komplicerad mobil men men !


i going on a trip

fixa mig klart
packa
 åka till mora med faster kusin+pojkvänn & syster
resten återstår att se

har inte träffat min pappoa på jätte läge och inte vart i mora på ännu längre, ska nog träffa Anton också, har inte träffa han sen ... I sommras när Madde följde med mig till mora! Jaja, blir kanske inte den bästa uppdateringen. Så tills uppdateringen sker mina kära!

i saw you

Hej, hemma från bion nu. Så jävla vidrig film! Saw 3D. Trodde seriöst jag skulle skita ner mig ibland, haha man undrar ju va folk har för vett i huvudet som gör dessa filmer! Aja kung dag helt klart. Nu ska jag kolla lite på idol eller något och ta ett stort glas cola! Kissa så mycket efter bion så jag tror jag blivit uttorkad, haha.


Jag innan bion.


wops no bloging. Men har haft fullt upp...

wops no bloging. Men har haft fullt upp sanne och tanya hela dagen och så fortsätter det, blir bio 8 nya saw filmen. Blir nice. Så hörs när jag har tid för er :)


jump

Godmorgon, har fixat mig klart och börjar inte förens 10. Vad ska man göra tills dess då? Jämt när jag har sovmorgon tror jag att jag tar jätte lång tid på mig att fixa mig så blir jag klar på  40 min, så får jag sitta upp och inte ha något att göra hur länge som hälst, men nu ska jag slänga ihop lite frulle och hämta låttexterna och träna tills på sändag. NERVÖS!




shake it ,

Sitter hemma, vart jätte konstig med träningen, jag trodde vi börjdade 19.00 men tydligen så började vi 18.00, bra koll! Nu har jag vart hem och duschat. Jag är hemst trött just nu och funderar på att ta en cappuccino och slå mig till ro framför tv:n. Har värsta träningvärken i benen.  Och allt är bajs, tja !




Vi gillar pic on me.

boom boom

Måste ju berätta om mina söta mysbyxor som är en del av min dresscode idag, fick tillbaka dem från slöjden idag. Ett VG blev det på dem, blev jätte glad :) Så nu har jag dem på mig och ska gå till bussen om ett tag, först skulle jag på kickboxning sen skulle jag inte, men nu har jag bestämt mig att jag ska dit ändå. Så vi hörs senare!



give me your nr

Eyy, sitter och kollar på mobil. Har hittat en jag ska köpa snart, 2006 kr tror jag den gick på. Just nu har jag ju syrrans, så efter my birthday och jul blir den inköpt, sony ericsson x8 blir det. Rosa eller vit ska jag ha, hihi! Själv tycker jag att mobilen är skit snygg! Men men nu ska jag göra en macka , ikväll kl 19.00 blir det till å slåss! Kickboxning in my heart.




the fame monster

Tur att inte jag stoppat i mig fika för en vecka nu! Blä, känner mig jätte äcklig länktar tills imorn då blir det gymmet, hårdträning också! Mamma Stina och Barbro fikar här för Barbro fyller år så har stoppat i mig hur mycket som helst, min mage känns som en uppsvälld ballong. Blä, ska göra några situps nu se sova.. Blähähä...

 
Buhä, seriöst tror jag har forbi för tjockisar eller nå, får kväljningar av dessa bilder, just nu har jag lust att inte äta på en vecka, fyfan ! Kolla benen, och armen nä, börjar nästan gråta av detta fyfan va vidrigt. Helt seriöst.


sell your things bitch

Funderar på om man skulle ta och ha en sådan där bloppis, har så himla mycket i min graderob, får knappt igen lådan, och de är en massa saker jag inte andvänder. Ska snacka lite med mamma och så.. :) Man vet ju aldrig, någon kanske har intresse för sakerna :)


this - is love.

Hejsan, dagen spenderades med Sanne eftersom jag inte hade nå pengar på mobilen och kunna höra av mig till Camilla, saknar henne så! Men på fredag tror jag minnsan att vi skulle på bio, ska bli riktigt kul :) Madde skulle egentligen komma men hon fick inte. Så blir väl hemma kväll för mig. Ska nog ta en dusch. :)


(old)

fly, fly, fly, fly - over the sky

Åt gröt och gjorde ordning chokladbullar. Så nu ska jag ta fram någon från frysen och lägga mig till rätta i soffan! Ska även torka håret om jag orkar *suck* ska nog ha lockit hår imorgon, därför :)

 
Detta söta kort fanns på min kamera, min sötnos Tanyas mobil ju, naw :)


your love is my drug

Hejsan! NU, är jag hemma efter en lång dag. Umgicks med mina brudar efter skolan, Tanya, Sanne & Madde. Vi köpte kanelbullar och prata sen gick vi iväg till rockskolan och sjöng igenom låtarna till roskckolan. Ska ju sjunga i kyrkan på söndag. Nu ska jag ta mig en dusch iallfall! Hörs senare. 


Jag har brottomt -


Like a hurricane -


Fix you -


Forever young -

Låtarna vi ska sjunga i kyrkan, måste träna! 


sing to my h-h-heart

Ingen har väl missat svaren på frågorna på frågestunden? :) By the way, tack för dem fina komentarerna jag fått om både mitt utseende och den där texten, det värmer när ni komenterar, så fortsätt gärna. Nu ska jag kanske baka lite chokladbollar och ta en cappuccino.




Detta är min nya favorit låt, - bless the broken road, vet inte varför kag fastnade för den. Men det är väl något. Den går liksom rakt in i hjärtat.

i can tell you...

Sanne:
1. gillar du någon just nu ?  svar: Vet inte riktigt. Tror nog inte de, inte riktigt iallfall :)
2. hur länge har du vart rökfri ? ;) svar: Länge :)
3. hur faan kan du ha så jälva mjukt hår ? svar: Vet inte, jag andvänder iallfall hårinpackning varje gång ja tvättar håret för plattar aldrig utan värmespray :) Och andvänder knappt några andra hårprodukter, bara hår mouss (stavas?)
4. vilken är din favvo film ? ''allt för min syster'' :') & självklar, madagaskar 2.
 
5. brukar du gråta te sorjliga filmer ? Ja, är super blödig!
6. haru nån gång gråtit till en bok som typ vart hemsk eller sorjlig ? Ja för ett tag sedan läste jag en bok, tror de var någon twilight, då grät jag.. *fniss*
7. aru nån låt som du värklige älskar just nu ? ''Bless the broken road'' love it!

Anonym:

8. vilka har du vart tsm med? Johannes Göthe (my first love) haha.. Jonas Vestling, Rasmus Andersson, Elias Högman, Viktor Nyman, Emil Högman, tror det var alla, dock näst intill inget seriöst.
9. vem hade du bäst förhållande med? Emil.
10. är du oskuld ? isf vem förlorade oskulden med? Hemlis , daah.
11. vem hånglade du senast med? Henke.
12. vad tycker du om jocke tuohimaa?? Jag verkligen älskar den grabben, han har aldrig svikit eller vänt ryggen mot mig. Han är en ängel, helt klart en av mina bästa vänner som alltisd ställer upp. Jag känner när han inte mår bra, han visar aldrig sånt, men jag känner det, vi har vart vänner 2-3 år nu och jag vi har aldrig bråkat. Jag ångrar inte en sekund med den grabben!
 Jocke på bild :)
13. säg fyra st av dina vänner som är bäst? - Bäst? Kan inte peka ut villka som är bättre än andra! Men om du menar som bästavänner typ så är det nog - Madde, Jocke, Camilla, och den sista vet ja inte..

Anonym:
14. vilken är din största pasion? Choklad tror ja, choklad kan man verkligen äta när som helt ! Varmt som kalt, jag älskar nästan all choklad!
15. är du bi? isåfal hur visste du att du va de? :) - Ja bara vet det,
16. hur lång är di? Minst 1.60 skulle ja tro :)
17. vad väger du? Inte vågat väkt mig *ängel*
18. hur är din relation till din familj? Jag tycker jag har en jätte bra relation till både mamma och Johanna, men med pappa är det lite sådär.
19. tycker du om ditt utseende? Vad ska man säga? Nöjd som jag är, bryr mig inte så mycket.


20. kan du lägga ut en gammal bild på dig?
    lite gamla bilder, klicka för större!

21. du vissar hur ditt fixar dittt hår? Jag plattar tuperar lite och har i mouss (stavas?) klart :)
22. bästa kompis? Madde :love:
23. röker du? Nja, men de va väl ett tag där jag tjuvrökte och va tuff, fast ne. ;)
24. är du på G med nån? Dont think so.
25. vem var du senast tsm med? Emil.
26. kan du börja videoblogga? Why not ? :D Om ni påminner mig och fler vill, sp lets go for it :D
27. vad skulle du göra om du fick en miljon kronor? Köpa värsting kameran och njuta av livet, j'ää helt klart :)
28. vad har du för mobil? Johannas gamla sony eriksson, ska snart få pappas gamla T9a eller en annan :)
29. hur gammal va du första ggn du hångla? Haha, 11.

Madde:
30. Tycker du om djur? (dålig fråga gör ju alla men endå) - Jadå :)
31. Vart har du köpt byxerna på bilden , JC ? ;) - Byxorna är från H&M :)
32. Vart har du köp tröjan/tunikan?? :) Lika så tröjan.


Moa:
33. vad är kul med att blogga ? Jag älskar och skriva och dela med mig av min vardag, så ja antar det är det som är kul :)
34. när jag bloggade förut så tröttnade jag..
35. när fyller du år ? Jag fyller år den 15 november :)
36. vilken skola går du på? vågbro , eller? Japp.
37. vem är din allra bästa vän ? Madde

Anonym
38. Varför bloggar du? <3 - Se fråga 33. :)

Olivia
39. Vad brukar du lyssna på för musik? Jag kan lyssna på allt!
40. Har du några favoritband/artister? Har inga favoriter tror ja, men jag älskar Taylor Swift's musik, hennes röst är gudomlig!  


Agnes:
41. vad använder du för kamera? Vetinte vad den heter, men en vanlig canon digitalkamera :)
42. vad vill du jobba med i framtiden? Fotograf - Advokat - Kriminalare - Polis står det mellan :)
43. favorit mat? Ingen längre :)
44. hur mycket pengar gör du av med på kläder varje månad? :) Köpter nog inte kläder varje månad, eller gör jag? Vet iallfall inte brukar va mamma som betalar när vi skickar efter och så.

Anonym:
45. vart redigerar du dina bilder ? :) Photoshop :p

Anonym:
46. gillar du någon ? :) - Vet faktiskt inte, känner mig så osäker med allt det där nu för tiden, har lite tappat greppet om mina känslor..

bless the broken road


Hem efter en lång skoldag, och tro inte att det slutar där inte. Utan jag tog med mig matteboken för att jobba lite.
Och göra läxan tills på fredag, efter det ska jag plocka ihop på rummet, (därför bilden är tagen i Johannas rum mitt är ett riktigt bombnedslag..)
Så nu höjer vi musiken så blir det lite matte för mig!

Frågestundern avslutas ikväll!

like the sky

Nu har tjejerna åkt, vi var först ute och lekte i en lekpark var kul tills Madde råkade knäa mig på .. Ett kännsligt ställe eheheh så har super ont i magen just nu, sen gick vi hem till mig och fick fika av gullmamma och kolla på film '' allt för min syster '' älskar den filmen. Nu ska jag duscha!






outside the box

Nu har jag 5 minuter på mig att fixa mig sen ska jag ut och vara med Sanne, och vi ska vänta på att min älsklings Madde kommer. Blir nice det! Men måste skynda mig! :)


sjukt gamma bild! hehehe.

be the one

Gud vilken tråkig dag jag haft, men behövde vila lite kännde jag. Imorgon blir de skola, känns som jag kommer ligga efter något.. INTE kul. Och ingen träning imorn heller, buhuhu, längtar iallfall tills jag kan träna igen! Idag har jag bara kollat på : Amarican's best dance crew. Skitkul att kolla på, ångrar dock inte att jag slutade dansa tycker sång är så himla mycket roligare, är inte så bra än - men eyy de kommer! :)

Fråga mer i fårgestunden! :) (avslutas imorgon eller ikväll, så passa på!) 


Myskläder.


how i feel, about U


Jag och tjejen där på bilden, jo - vi. Vi har varit vänner nu, en låååång tid. Ca tre år har vi vart bästavänner, ibland har vi vart osäker på det vi haft, men vi upptäcker saker som vi aldrig funnit hos en annan person.
Vi har bråkat om exakt allt, till och med vems nudlar som va gulast. Men ska vi offra alla fina och underbara stunder,  för dom få dåliga för trotts allt har vi ju fler fina stunder, än dåliga. Det är inte värt det.
Den där bruden och jag, vi har gått igenom så hemst mycket tillsammans, vi delar allt - nej inte allt. Ingen kan dela allt med en annan person. Men vi ligger iallfall på gränsen, till just det - allt.

Med det sagt ska jag ta och bege mig mot köket för lite lunch! :)


ask me



Vad säger inte bilden om detta inlägg? :) Dåså, då har ni chansen att ställa frågor, dock brukar detta inte vara så populärt på min blogg. Men liksom varför inte test igen, skulle va kul och veta om ni har några funderingar över mig / bloggen / något annat jag kanske har möjlighet att svara på. Och med det hänvisar jag till kommentarerna :)

feel it

Hejsan, ny header denna har jag och Madde jobbat på idag, blev dock missnöjd med bilden på B'et som sedan ska bort. Har haft en riktigt skön dag med Madde, trotts att vi nästintill bara suttit vid datan och dunkat musik, men sånt behövs faktiskt det också. Nu ska jag gå mot tv:n


Fat ida, :)


your body is a wonderland

Jag känner mig jätte sprallig och rastlös och länktar tills Madde kommer, vi ska fixa header till mig och kanske henne ?
Så ska ladda ner lite textsnitt till och sånt till photoshop och sånt som kan behövas, vi läre nog fota lite grann också. Men nu ska jag bädda lite, föresten, jag ska göra om på mitt rum i november någon gång tror jag, och om jag länktar? Jo, jag vet inte vad de är men mtt rum känns,.. Fel, jag har liksom sängen mitt i rumet och har kontroll över allt, läskigt. Hehe, jaja bjur på lite mer musik, j'äää jag ÄLSKAR musik,



blow away

Eyy, nyss fixat mig. Ska göra ordning en cappuccino nu, och sedan blir det bara chill tills Madde kommer vid 20 i 2.
Känns som jag varit instängd bland ailien i en vecka nu, och utifrån det fattar nog alla att de ska bli skönt att träffa henne. :) Nu jaja, kurrar i magen ska stoppa i mig en macka också. En bild och låt som vanligt då.


always be true

Hemma igen. Skönt skönt, har fått sån himmla hosta som jag retar upp mig starkt på! Funderar på vad man ska göra nu, se på någon film eller fixa header? En header är ett måste... Jaja bjur på lite bilder in my new hair, och en nice låt. :)

Visst blev håret snyggt!? - (tjat tjat tjat, om mitt hår, but i love it. ) *blink*




i need you now

Gillar min nya hårfärg starkt! Men nu måste jag skynda på lite, ska strax iväg på kalas, kom på försns nu att jag inte ätit på hela dagen.
Jätte hungrig , så ska försöka hinna stoppa i mig en macka innan vi åker, har värken ätit eller druckit på hela dagen... Så kan det gå hör ni!


Suddig bild, min nya tröja också. Jätte skön.


monday morning

Nu sitter jag med färg i håret FINALY! Följde med mamma, vi hämta ut paketet från hm också, fick även en tröja mamma beställde, hon beställde M, men fick hem XS ? Så jag fick den, sen var det typ fläckar på kläderna också, jätte äckligt, diss till hm !

Jaja :) Nu måste jag vänta 18 minuter sen kan jag äntligen kalla mig själv brunett! Sen blir de dusch och fix. Tills dess mina kära!


my new colour


i know your name was trouble

Eyy, jag har nog sverisges snyggaste armar :o Trust on me, men iallfall. Om någon liten söt vill prova göra en header till mig så [email protected] adda som msn - eller skriv mejl så, eller om ni vill ha annan kontakt med mig så here u go!
Nu ska jag ta en kopp cappuccino, yummi!

By the way, look at this!? Vad är detta?! Galet likt..


ler du så ler jag

Har fixat mycket med bloggen nu, va tycker ni ? Jag blev faktiskt ganska nöjd. Frågade Madde om hon vela prova göra en header åt mig just nu har jag bara en gammal tillfällig. Kanske ska pilla på en egen sen, vi får se.

Ska lägga in smylisar sen tar jag en brake, mamma ska åka och köpa hårfärg åt mig sedan.
Och hämta ut paketet från h&m, gaah vissst blir man trött på h&m ? Minns ni hur länge sedan de va jag beställde? Herregud..
Ikväll blir det kalas iallfall, sedan är de min tur the princess birthday ;) *blink* 15 november blir jag fjortis :) Det hade man väl aldrig kunnat trott ? Men that is how it is :)



Igår satt jag och kolla lite gamla bilder, kolla denna från kreta 2008 !
How cute liksom!? hehe...

you bet

Trots att jag sa till er att min blogg skulle vila i frid så sjunker inte statistiken ?


Gissa vad? I cant let you go, my dear blog, exakt. Jag kan inte sluta. Varje gång jag startar upp datorn så går jag in och skriver ett inlägg som jag sedans sparar i utkast, så nu ska här designas, och fixas, then - i will be back.

Dock inte samma gammla goa uppdatering, men bara snäppet under :)
Så fortsätt kika in, det gör ni rätt i guys!

-

Jag är sjuk och ska inte till skolan på hela veckan, jag har ONT, o - n - t  i halsen, jag kommer komma jätte mycket efter i skolan. Jag vet att jag inte klarade matte provet i måndags, men hoppas fortfarande att jag gjorde de, jag kommer få tillbaka min basbok i matte, som har typ 10 sidor och den vanliga har säkert 300 sidor. Jag skäms över att jag inte kan bättre, men jag vet att de är okej ändå . Jag känner på mig att jag kommer fortsätta skriva de här klagoinlägget ett bra tag till, men de känns skönt, som att en liten bit av det onda kan släppa, som jag tagit ett nytt steg i livet, kanske inte stort men bättre än att stå kvar på millimeter'n,

snytpaus

Det är kallt ute nu, hur vet jag det som ligger inne och är sjuk ? Jo, jag var passade på och hämta lite coola ute på ballkongen, och tro mig de va iskallt, folk säger att det snöade idag. Men jag sov då , medans alla andra farsinerades av snön, nu ringde jocke, han vela att jag skulle va med honom, jag vela det också, kl är 18.22 och jag ligger inne under filten med ett cola glas och massvis med tabletter och annat onödigt skit som man egentligen bara kastar pengar i sjön på, tex min nässpray då : Nasoment, töntigt namn , 163 kr tog dem för den och man kan bara ta den två gånger perr dag. Jag funderar på att sätta lösenord på min blogg, så jag kan skriva av mig totalt, jo. Fast egentligen tänkte jag bara skriva detta inlägg och sedan låta min blogg vila i frid, men jag älskar att skriva, jag fick VG på uppsatsen ju, jag vet att jag är bra på det. När jag säger till någon i klassen att jag är bra, då skrattar de bara, för jag ska framstå som '' de olydiga '' jaja, de är deras syn om mig och jag låter folk alltid ha sina åsikter, trotts att jag oftast inte bryr mig om de, jag är en ganska vrång person som alltid vill ha rätt. Ja , jag erkäner det, men vem vill inte ha rätt liksom ? Jag tror faktiskt jag är ganska osäker i mig själv också, fast kanske inte. Ja vet inte för jag har letat mig själv så länge, ja vet inte om jag har hittat mig själv än, 
hur lång tid kan det ta egentligen, en sak jag erkännt förut men sedan ångrat mig och skämts över är min sexuella läggning, bisexuell, om någon pratar illa om homosexuella osv, säger jag alltid emot, enligt mig har alla lika stor rätt i sammhället, om jag dras till tjejer äv väl de inget någon kan tycka dåligt om mig för. 
Jag va med tre killkompisar två av dem pussades och den tredje tyckte det var jätte äckligt, trotts att det bara var på skoj, jag tyckte det var fint, det sa jag även, vi kallar den tredje Olle, Olle sa då till mig något i stil med : Visst om de hade vart tjejer de är naturligt men killar är bögigt! Det är så fel sagt, så bara för att jag pussar en tjej är jag lebb menar ni , och en kille som pussar en annan är bög. Har du pussat din mamma eller pappa någon gång ? BÖG/LEBB!?!?!?! Nja, inte precis, det har ingenting med sin sexuella läggning att göra , man kan visa kärlek genom pussar osv osv. Min pappa tycker det är en sjukdom att vara homosexuell, dock har jag inte vågat emot det efter han då antagligen skulle få veta att jag är bisexuell, (som jag tror och nästan vet att jag är) så jag höll väl med med lite skamm i blicken.
Jadu jag säger då det,
jag tror jag måste sova lite nu. filosofera & skriva gör jag lite hellre, för jag finner liksom insperation i allt. Min gammelfarfar var författare, något som går i generna kanske, jag skulle vela läsa en bok han skrev, Faxeholmen hette den, men ja tror den försvann där någon gång under tiden mamma och pappa lämnade varandra. Lite synd eftersom vi alla fick en varsin bok där han hade skrivit en hälsning till oss, han har gått bort nu. Lika så hans fru, ja vet vems tur är här nest, eller nja, egentligen gör ja inte det.
Men döden, vad fan är de? Jag är inte rädd för den, men borde jag kanske det? Alla tror på något, jag tror på ödet. Andra tror på gud. Ja,då undrar ni vad ödet är, det är ödet att jag ska skriva detta, det är ödet att jag är sjuk, jag tror man ska lära sig något utav det , eller att de är bra för något. Det är vad jag tror, när jag var nära vän med josse berjade jag tro på ödet, vi trodde på det tillsammans, jag saknar henne ibland , det var en vänskap som liksom hade allt, fast ändå inte tillräckligt, jag tycker det att om man älskar någon ricktigt mycket finner man tid, vi fann den aldrig, ibörjan grät jag ofta över detta, jag vet att tårar inte hjälper alls, men jag har svårt att hålla dem inne, men inte när de gäller döden, jag skrattade när min kanin hade dött, sen grät jag i smyg, jag skrattade på begravningen av Eskil, med pappa, jag grät inte efter de. Va bara lite nere, jag skrattade när min pappa sa att farfar hade canser , senare på kvällen grät jag. Under tiden jah skrivit detta har en glas coola gått åt, inte ett helt, men jag antar att de lär gå åt de också . Jag har mycket att skriva om, nyss skulle jag sova lite, men nä, som sagt, ödet.. Ja tror aldrig någonsin någon kommer läsa hela detta inlägget. Men de gör inget, om någon gör det, så är det ödet,.
här avslutar jag för dagen.

jag har ännu
inte glömt
natten

då du slet
loss stjärnorna

och slängde dem
i en slarvig hög
framför dej
på marken

trampade på dem
stampade på dem

för att sedan
plocka upp flisorna
i din hand

och säga

ibland måste
man döda
natthimlen

för att få
morgon

rubrik

Nu ska jag packa, äta, ringa Madde, va med henne, vänta tills evakarin sluta, vänta lite till, åka bil, åka lite mer bil , och ännu lite till, komma fram till mohed/mo , ha sen kalasbra kväll/natt/morgon/dag med madde hos hennes kusiner blandat med photoshot med kosserna , tandem cykel osv. Kommer bli great! Ska bli skönt att komma från ''stan'' och vila lite från allt.


allt va så himmla mycket bättre och roligare förr.


Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
jodå..

my day



Idag fick jag VG på uppsatsen jag gjorde för ca en vecka sen, efter att ha bråkat med min lärare, hehe. Om vi inte hade bråkat, vem vet ? Så kanske jag fått MVG ? Stor risk...? ne.. Men idag köpte jag ett par nya byxor. 249 på jc, skit sköna! Sen fick jag en chokladkaka av mamma som belöning eftersom jag fick VG, min gullmamma det!


(bloggningen kommer va sådär. om ni gillar bloggen är det bara att kika in och kika om den uppdaterats, men kommer inte uppdatera som förr! kanske någon gång ibland.)


take it away

Sluta blogga. Jo det är något som ligger mig i tankarna, jag har glömt bort meningen med det hela, jag menar, ska ni bara sitta där och läsa om mitt ointresanta liv!? Allt lägga ut sin vardag på internet som folk enbart läser i brist på annat? Vad är de för nå ? Ja, men vi får väl se, det blir nog så... Eller? Kanske ska lägga ner lite tid och lära mif fäce book iställe som alla tjatar om, eller vad sägär ni ? Ni når väl mig där tills vidare. Ida Bergman, ja thats me, the same old girl fast bara på facebook iställe. Ja får lägga lite tid på att tänka efter detta en stund.


@ home

Sitter här nyduschad efter gymmet och har tillomed hunnit kollat lite på förkväll. Carolina Gynning är någ en utav sveriges snyggaste brudar, japp! Och jag älskar hennes röst haha mamma sitter brevid och klagar på att hennes röst är så dryg. ;) Haha. Jaja lite senare ska jag dippa grönsaker. Mumma! Uppdaterar senare !


 

gym

Drar mig mot gymmet nu ja! Myskelbyggar'n som någon hade beskrivit mig på på sin profil någon stans ;) Hehe.


pic ♥




Bilderna är tagna med mobil och därefter vill jag påpeka den dåliga kvaliteten. Haha och den lite småroliga redigeringen. Haha. Men dagen va helt klart bäst :)

♥ my day.

Sitter hemma efter en toppen dag med min babe Maya! Och Jocke, Lina & Ida, ja inte jag utan Ida Engström.
Ahuset vart de idag, och jag och Maya samlade kramar, 13 var! Hihi :)
Men nu ska jag dricka lite Berrabus! Mums. Bilder kommer i nästa inlägg!
 

maya&lina

Sitter på golvet med Sanne i telefon. Ska stännga av dataorn eftersom jag ska vara med Lina och Maya om ett tag. Så vi hörs senare!

dresscode

Hej och godmorgon, ligger i sängen med musik i högtalarna. Har fixat mig och så, idag ska jag umgås med Maya & Lina, Molly, Mimmi, Lea, Danne & allt vad de nu var, om ja inte fatta fel :) Dem hade haft tjejkväll.

Nu ska ja stoppa i mig lite frulle.


kalajs!

Åker på kalas nu. Hörs ikväll , om jag orkar blogga. :)

♥ berrabus i soffan

Sitter i soffan med berra bus.  Mums mums! Var på e-center med mamma och Johanna och det va de jag fick med mig hem. Nu ska jag lata mig ett tag sen till mina kusiner! Alltså ska jag lata mig i ca 2 timmar, för vi ska dit 6 hehe ;) ha det gott!


♥ kalas ikväll

Godmorgon! Sovit gott? Själv har jag varit vaken sen 8 då jag vaknade med ett ryck. Kunna där efter inte somna om. Så nu har jag näst intill fixat mig klart. Kl sex ikväll ska jag till mina kusiner på kalas, länge sen man träffade dem! Så ska bli kul att komma dit faktiskt :)



en kofta på detta så!

katter....

Katter är farliga!!! Det är ren och skär sanning. Men nu ska jag lägga mig i sängen och plåstra om min fot, en viss Pelle sköt iväg en skateboard på den så har skit ont! Och så ska jag reda ut tjafs. *suck* hörs imorn babe's!


                              ^
                              ||
den kantten!!!!!!!!!   

♥ pojktjej? nej :)

Nice dag, Simon fick möta mig först sen gick vi hem till han där Emil va, de spela billjard efter ett tag kom Basse också, vi sprang runt i hela vågbro, vart skolan och allt. Träffa nå folk sen drog Emil och Simon hem. Basse och jag ba snacka och så. Sen gick ja hem.

Ååå va skönt att vila från flickor ett för ett tag, inga jävla små tjafs!! Nästan iallfall... men det är så mycket lättare, men som sagt det är väl lite karl i mig också!


snygga vi två!

jag hatar att välja, så tvinga mig inte. verkligen.

Sitter ute och snackar med pojkarna med mu...

Sitter ute och snackar med pojkarna med musik. basse kom han ochså. Hörs sen.


♥ boy's

Hemma nu ! I skolan hade vi bara två lektioner, så tog bussen in till stan sedan och var med Jocke. Sen åkte jag och mammi ♥ och hämta Johanna sen vart det slö mat, donken. Hehe, senare skulle jag kanske ut och umgås med Emil och Simon i vågbro, blir toppen! Bara pojkar, ja herrejösses!


dresscode, woops!?

Länge sen ni fick en dresscode, or what ? :) Så här snygg tänkte jag iallfall vara idag. Hitta ett par gammla jeans i garderopen, ska dock köpa nå nya efter jag fyllt år då jag åker och shoppar med Madde , men de blir dock inte för ens efter 15 november då jag fyller år, grattis i förstott till mig :) Nu ska jag fixa mig lite till sen bege mig till skolan.


care !

Men va tråkig jag känner mig, vill nu höra min minus lista ?

- jag har mens verk som tar kol på mig
- blir där efter chokladsugen (gjode en kladdkaka.. | åt.. MYCKET)
- får inte träna på hela veckan
- min blogg går strax i konkurs
- jag tappar kontakten med allt och alla
- denna lista får ig att vela deppa..just dörför gör jag de. 

Tyck synd om moii!!!! :(

strange

Ja, förlåt mig för min dåliga uppdatering. Men vet inte vad de är inte påhumör för något annat än att tänka och låta musiken dunka i öronen, just därför tänker jag inte göra något annat, hoppar bara in i duschen en snabbis först, om jag blir på ''bättre humör'' så kanske jag bloggar nå med.

♥ e-center

Hemma efter en rätt lång dag. Men att ha först kör & sedan musik i skolan va då ett stort plus och med det orkade man skolan mycket bättre. Kom iallfall nyss hem från e-center där mamma och jag skulle kika lite på tapeter, hitta väl några någolunda snygga men men, några trosor fick jag iallfall med mig hem! Fick 3 st för 89 kr. Billigt!


♥ my wall

Men de är väl då typsikt, just som man tänkt blogga efter bokstavligen usel uppdatering så har blogg.se
''driftproblem''. Men nu funkar det äntligen igen. Vi fick besök av Anneli, Alva och Malin. Innan dess hade jag hunnit få upp ett få tal bilder på väggen. Knappt något alls av alla bilder som ligger i kuvärtet. Nu ska jag kika på Berg flyttar in.

 

♥ tillbaka imorgon

Imorn är jag tillbaka som vanligt. Nu ska jag sova ett tag sen kommer det lite folk hit. Hörs imorgon!

♥ förlåt..

Godmorgon, ledsen för igår. Av någon konstig andledning får jag skuldkänslor när jag inte bloggar!? Hehe, jo de är faktikt sant. Idag känner jag mig dock lite bättre, men lika bra att vila en dag till. Nu ska jag ringa mamma och kolla om vi har en massa nålar eller liknande, ska sätta upp bilderna. Fast först duschen.

Funderar på nå kul i bloggen, frågestund känns fel, vem är ändå intreserad av mitt tråkiga liv? Fast någon lite vilsen själ lär vara det med tanke på min statestik. Veckans blogg? Nja, vet inte. Ge lite förslag kanske. För nu väntar duschen!


♥ home to day

Idag kommer jag stryka bloggandet och tränng från schemat. Ligger hemma och kikar igenom bilderna från FUJIdirekt och har jätte ont i kroppen och detsamma i halsen. Så var hemma från både PRAO och skola idag.
Kan nog ha behövts, min kropp sa verkligen emot imose. Så vi ses nog imorgon nu ska jag krypa ner under filten och läsa, sen ska ajg kanske sätta upp bilderna på väggen.


♥ sängen !

Satt nyss på våran kroppsmassage dyna. Har såna problem med ryggen är helt stel och har knutar ÖVER ALLT. Funderar vart jag sa ta vägen med det onda!? Jaja, ska lägga mig i sängen, känner mig så stel och sliten och ska vänta tills ''I Anneli'' börjar, mitt favvopogram, på 1an kvart i 10. Hehe. Men godnatt sötisar.


Vår massagedyna! :)

♥ helt slut..!

Hemma nu efter ett hårt pass kickboxning♥ och tänkte göra lite läxa sedan mysa ner mig med ''14 och till salu'' galet gripande bok började läsa den igår och kunna knappt lägga igrån mig den för att komma in i sömnens banor, rekomenderas verkligen även fast jag knappt läst något alls!

Imorgon skippar ja då träningen! Jag tror min köttelfeber är på väg tillbaka!? Vi hoppas på det bästa att de är något annat. Men munnen har svullit upp så man ser ju vart de lutar :(


♥ kickboxning.

Ny header *tummen upp* fixar bättre sen. Ska ta en buss in till stan 17.36 då blir det kickboxning ♥. Käka nyss tacos och tog ett glas cola och jag kan inte ljuga om att det var jäkligt gott! Men ska packa nu och plocka fram en vattenflaska. Vi hörs ikväll om jag inte är slutkörd då!

Mina nya joggingskor.. Dålig bild :) Men dem är riktigt sköna!

work out

Ska iväg och köpa jogging skor med mamma om en halvtimma. Slut efter gympan, sprang 3 km på 20.01 min och de är ändå bra för min kondis och så. Men nu måste jag sätta upp håret lite nu. :)


home - !

Kom hem från Sanne nu, tänkte ta mig en skål fruktsallad & kolla på ''Ensam mamma söker''.
Funderar på om man skulle locka håret imorn, men vi får se ?
Vi hörs imorn om inte annat..


''myskväll''

Nu har jag nyss ätit och sitter här med Sanne, tänkte visa upp min super söta gris som jag fick på sibylla här om dagen. Men nu ska vi dra oss vidare till Sanne och ha myskväll med markolio strömmandes ut Sannes hjärthögtalare :) Ha det !


sanne

Nu ska jag klä på mig lite sen ska jag dra iväg till Sanne, vi ska bara vara inne och drar till mig sen. Men vi hörs senare :)

some food

Sitter hemma nu och ska stoppa i mig lite mat! Jätte hungrig efter gymet, han bara gymma drygt en halvtimma eftersom de bara gick en buss. Så nu har jag duschat av mig lite och gjort iordning lite nudlar.
Imorgon har jag skolfotografering, då alla spaklar på sig en decimeter smink själv tänker jag inte bry mig nå särskillt, liksom it's still me ? Nytt kort varje år liksom. Jaja nu måste ja äta !
 

Ska bege mig mot gymet nu. Hörs senare!

Ska bege mig mot gymet nu. Hörs senare!


sova

Sitter hemma hos Madde, tvättade nyss ur mitt löshår.
Och kikade film, ''The ring two''. HATAR skräckfilmer,
men de får väl gå an ändå tycker man.
Egentligen vore det bäst att sova nu eftersom vi ska upp och gyma imorgon , men vi ska ligga och bläddra i min tidning ett tag också. Men vi hörs imorgon. :)

feel good

Är hemma och ska slänga ner lite saker i väskan eftersom jag ska spendera natten hemma hos Madde.
På vägen hem fick jag med mig lite läsning ostkorkar & cola.
Toppen, och blev även 500 kr rikare. Feel good right now.
Men nu ska jag kolla vad min hårfärg hette sen åker jag vidare! :)


mmh

Lägger ut en dresscode även fast bloggen inte syns :( Blir faktiskt lite depprimerad av detta... Men men hoppas någon liten vilsen själ kan se den...


men

Varför syns inte bloggarna på blogg.se ? Vissa funkar men inte min!? Åh vad less jag blir. Om inte blogg.se ordnar upp de här inom en snar framtid byter jag blogg plattform!

@ home, again

Hej, hemma nu efter många om och men.
Var hemma hos simon och kollade på jordens läskigaste film ''shotter'' eller något liknande.
Och jag må då säga att ja måste skämt ut mig totalt inför hans familj. HAHA! 
Har nog aldrig vart så skrajj när jag sett på film (bortsätt frpn den gången när jag gick och la mig med pappa och anna). Jag skulle gå hem och Madde skulle ta buss, slutade med att vi alla hoppa in i bilen med Johan! Hehe.  
Nu måste jag sätta mig och lugna ner mig lite...


@ my place

Var riktigt skönt att träna idag, efter de gick vi tíll sibyll och åt och fick en liten gris i vår funbox.
Jätte söt var den.
Nu ska jag äta tacos om ett tag senare ska jag och Madde vara med Sanne&Simon..
Vi får se vad vi hittar på för kul. Inga bilder har jag nu heller eller så eftersom jag glömde kameran i väskan hos Madde.


Längtar ju tills jag får mina famkallade bilder, kommer bli toppen.


GYM

Ska bege mig mot gymmet nu jag ! Hejdå


RSS 2.0