|€£$

..nyss ätit nu jag , mums säger jag bara till köttbullar och stuvade makaroner. Men nuni ska jag spara pengar och färga håret rött :)

|$€€$

Tja, lägg märke till min header, vet fett dålig redigering osv, men just ju lever jag på paint så om nån har lusst att göra den bilden åt mig fast med bättre redigering är jag djupt tacksam, just nu ser jag på tv och har bakat kladdkaka :) Fick en ny tröja idag med påsten bilder kommer sen (:


Myspys, aa

|€$$£

Tänk på att varje gång du badar i en allmän pool som på t.ex ett badhus får du i dig 1.5 liter kiss! Usch! :s


|/¤#"¤

Beslutsågnest om hur jag ska färga håret ? JAAE.
~ Rött
~ Blont 
~ Mörkbrunt
& trotts de har jag haft alla dem här fårgena plus många fler.. :)

HJÄLP!


| bloggdesign

JAG ÄR I STORT BEHOV AV EN BLOGGDESIGN, GRATIS OCKSÅ ! maila [email protected] vid tips och sådant.

| morsdag |

Justja, det är morsdag, så detta inlägg tillängnas till min mamma, ha en bra morsdag! Själv fick min mamam en väska jag gjort på syslöjden eftersom jag inte hade någon andväning av den. :)




|(R&

Hejsan, sitter hemma nu jag och ska sova en skvätt. Var och åt hos farmor och farfar, gott! Senare ska jag nog gå till tempo och köpa melon. Tihi! Men nu ska jag dricka upp min juice och sova Godnatt!





|€£

Hejsan, efter god mat så gick ut och var med folk, trevligt trevligt, umgicks en del med Sebbe Kim och Jens och så. Trevligt nu ser jag på film & funderar på att gå och lägga mig. :)



Grrrr, förr i tiden va jag en gris.


|€€

...nu skall vi fixa lite käk, är hungrig som en tok. Senare får vi se vad jag hittar på, nått blir de allt! Och bilder kommer senare om vi har tur :)


So good kvalle. Yeaah.


|&/(

Hejsan, imorse gick jag och pappa ner på stan och köpte en kamera & sen åt mjukglass. Trevligt kanske kommer lite bilder från den senare :)

|€$€

Ligger i sängen med Jenny datan och två katter..myspys. :) Ska sova om ett tag, trött som en idiot hej!

|£€

Hejsan sitter hemma hos Jenny nu med coola Marabou chips och popcorn & film på tv:n. Och inte nog med det heller. När Pappi och jag var på statoil så träffa man ju på Tomas Dileva , hoho. I lilla söderhamn liksom, tänka sig, han är tydligen här ibland, kanske han han flyttat sig hit för han hade en brutta med sig iallfall, kanske en söderhamnsbrud vem vet. Nu vart de kändisskvaller ;) Ska se på film nu jag. Hörs Hej!


Jag är mongo på bild och ni älskar det !


|$

Hej tröck i mig en halv kebabrulle för en stund sedan. Vart och handla med mamma och jag fick melon! Jag är en tönt för jag blir lycklig av sådant. Men nu ska jag dricka lite juice. Kram! :)

|€$

Tjenare och hallå, sitter hemma och pratar med Matilda''bosse'' (kuuung..)  jag. Kom hem för en timme sen kanske och är hungrig som en tjur! Så ska ta mig en macka och sen se på tv och gå till sängs, kram och adjö.

|£$

Hejsan, nu om ett tag, eller ja om en timme ska jag åka till stan för jag och Madde ska på träningsskola, ska va hurtig och cykla. Men nu ska jag ta nå käk och fixa mig ! Kram.


|$£$

Hejsan sitter i skolan, engelska Anton håller på med nå power point till redovisningen. Nu har Johanna åkt med min kamera så kommer inte direkt kunna lägga upp nå bilder, maybe mobilbilder om de må duga ?

 

|€






nanana, i'm cool. me today.
 

|$

Hejsan, sitter och kollar på '' Broke know's best'' och dricker apelsin jouice, och ingen klagar på andras stavning.
Har inte så mycket att skriva. Jag är bäst, inge nytt med de? Imorn åkter Johanna till spannien , med min kamera :( men får två nya kameror på fredag en system och en digital , lucky me!


Miss you darling.

|€€£

Hejsan, sitter i skolan. Har spanska och ska träna till provet som vi ska ha sista lektionen. Nu ska jag träna. Kram.

|%W

Blev helt andra planer idag, åkte iväg till donken med mamma och Johanna sen åkte vi till e-center där en tröja och ett par troser blev inköpta plus att mamma beställde en tröja till mig idag, tack mammi! Sen handla vi och sådant. Nu har jag nyss duchat och ska se lite på tv :) Kram!


|@ ''outfit''

Hemma för ett tag sen, efter en lång konstig dag. Ett minus för idag är ju att mina läppar känns helt förlamad, och jag är törstig hungrig och allmänt trött. Nu ska jag ta mig en chokladboll, chokladberoende och kolla ''tyra show''. Sen om jag får ska jag dra mig ut och va med Jens. Kram!




Nu kikar jag runt efter hjälp till bloggdesignen , eftersom denna bara var för att få igång bloggen. Men nuså:

Tv-tittande

Duscha

Sängen&Tv tills sömnen faller in.

|€£

...min data lever sitt eget lilla liv och söker på fiskegoogle och skriver massa konstiga ord min MSN, haha.
Men nu ska jag springa på toa sen cykla iväg och köpa mjölk till mamma när jag tänkter på de ser jag mig själv i en gammal film, haha fråga mig inte jag har mina fantasier...


|€

Hejsan och hallå.
Sitter här i min sköna soffa och ser på ''how i met yor mother'' och här klagar vi icke på andras engelska.
Sen ska jag äta macaroner, och fysatan vad jag länktar kurrar i hela magen.
Ska nog gå och rota i skaffetiet nu ja, kram!





|£€£€

Hejsan, sitter här med Johannes&Anton. Har engleska, ''luktar skit''/ Johannes Göthe.

kram :)

|{

Sitter och tänkte beställa ett linne från HM & gammla avsnitt från glee på tv:n. Det är sådant som får mig att vela frotsätta på dansen , men no jag ska som sagt börja sjunga. Hihi :)


|@£$€{][{€$£@

I'm back, på några villkor :) Ja igår va jag i ljusdal , fick ett par skor och ett skärp.
Och igår tog jag farväl till min kanin. Nej den är inte död än, men om den inte somnar in idag så avlivar vi den... Och idag städade jag det sista jag lovat mamma så nu har jag gjort mig förtjänt av 200 kr. Hihi. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på tv. Kram! :)

R.I.P min älskade kanin Tusse.


MOBILBLOGG

Hej, nu är de bloggstopp ett tag framöver. Om ni har tur kommer de nå enstaka inlägg men inge under helgen eftersom detta va mina sista kronor på mobilen så kan inte mobilblogga. För er som undrar mår jag kasst och vill flytta till en ny stad, aa så känns de faktist för jag hade en sån underbar dröm inatt om att jag flyttat. Kanske betyder något?

Hejsan sitter i skolan med engelska. Mitt internet är borta nu pga. några saker vi inte tar upp. Så räkna med dålig uppdatering tills videre, men ska försöka uppdatera så mycket jag kan utan internet. Kram!

|@

Hejsan hemma nu och fixar med lite , har lunch , men ska tillbaka till skolan nu på slöjd sen drar vi till stan med klasserna , sen stan senare då. Så ingen uppdatering förens  i kväll. jaja kram! :)

| }

Mamma har inte kommit hem än och jag har börjat tröttna på att ligga här och vänta på godis, och nu fick jag ett sånt sug i magen efter chokladbollar.. Kan va för att jag är chokladberoende ? Jag ska pallra mig ut till skafferiet och rota lite där.

OBS: dålig uppdatering imorgon. Kram.

| $

Hemma från gymet med bara lite träningsverk. Men de tar vi inge extra för!
Kvällens fortsatta schema ser lungt ut, ska lägga mig framför tv:n och vänta på att mamma ska komma hem med godis till mig från kryssningen. Fy på de, har just tränat och ätit pizza..





|€

Nu tänkte jag dra mig bortåt stan faktist, ska gymma med Madde. Härligt! Kram.

| $

Hejsan, ligger hemma i sägen nyduscad och så. Mysigt. Ska dra mig ut och sola lite mer nu jag.. de ska jag inte för nu kom min syster hem så vi ska beställa lite pizza..Fy skäms! Men jag ska ju faktist träna ikväll ;) Hihi. Kram.



| *

Blev inge sol för min del, den hade flyttat sig till fel sida av min ballkong :( så nu sitter jag och läser kissies blogg, trotts att de är så vidrigt att man nästan vills spy så måste jag läsa den någon gång i månaden och hoppas på ett under att man för en gångs skull får läsa om något annat än hennes bröst som är sönder proppade med sillikon och hennes pojkar och fester hit och dit, men nej inte nytt hitills bättre lycka nästa gång! :)

| ¤[]¤

Hejsan&Hallo! Ligger i sängen med plugg om inte annat. Men funderar på att dra mig ut i solen ännu lite till.
12 tiden idag åkte jag iväg med Madde till färssjön och sola och knäppte bilder, mysigt för de är sommar hihi!
Vi hade tänkt att bli lite sommar fräch så solar även imorn. nu drar jag mig ut i solen ! Kram.


| %

Hejsan, denna dag va inte så pjåkig den heller! Jag och Madde va på stan och kika lite sen va vi ute. Vart ute hela dagen men kom inte på att ta kort förns senare , men då blev de inte lite kort heller, bjuder på en liten del av korten vi tog. Nu den senaste timmen har jag pluggat och ladda upp bilder. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de mer plugg satsar på VG om jag har tur, men ser inte så ljust ut med tanke på mitt minne.. Aja kramis! ♥♥

    
    
   

& inte för att skryta , men jag vill hissa väldens bästa vän som bara är min! Maddeleine Persson. ♥♥


|%

Hejsan, vaknade 20 i 12 imorse efter en lång härlig dag. När man ser ut genom fönstret nu ser de inte ut att bli en lika härlig dag vaknade ju nämligen av regn flera gånger inatt! Men hoppas vädret bättrar på sig. Nu ska jag fortsätta fixa mig och äta lite frulle! Kram.


|{

Hejsan , dagen bjöd på mycket gott och en hel del skratt. Solade lite sen kom Madde, vi va ute och sen åkte vi och åt pizza (fetgrisar) . Sen kika vi runt på stan och fotade en del. Det var ''återvändardagarna'' egentligen har jag ingen aning om vad det är men trevligt hade vi. Nu ska jag nog sova en skvätt, ses imorn. Kram!
 
  
 

|{

Nu har Madde kommit, skulle egentligen sätta mig ute på ballkongen med musik dricka och sola i bikini, men nu drar vi ut iställe bilder kommer sen kan jag lova :) Kram!

|€

Vissa personer är lite värre än andra, tyvärr. UUUUUUHH! Va trött jag blir , men de tar vi inge extra för.
Sånt hatar jag.

Nu sa jag fixa till mig lite sen ska jag umgås med Maddepadde. Vi ska bestämt va kort och glömma bort bekymmer, de är jag i stort behov av just nu.. Kram.

|\

Nu ska jag hoppa in i duschen sen får jag hoppas på att Madde vaknar upp något tag. Så ska jag umgås med henne. Funderar på om vi ska filma in en ny film och ta lite nya kort. Den tidigare filmen har ni inte sett på denna blogg. Men finns på min gammla! Kram.

|"

Hejsan, vaknade aldeles för tidigt imorse, men hade sån himmla träningsverk..:( Så nu ligger jag i sängen och drar mig och kollar på tv. Och väntar på att förhoppningsvis min pappa ska komma med 2 kameror till mig,om inte de så blir de en del pengar till mig. Skulle inte va helt fel de heller. Kram!


Headern ute nu, tyvärr är det fortfarande krångel..Texten syns inte, men ska försöka ordna de. Jaja..:)

|$

Hejsan, har fått min header och är förälskad tack så mycket Olle! Tyvärr har jag problem med att få upp den. Men ska lägga ner lite tid på de. Dagen började med träning kl 10 denna regninga dag, de va vattenläcka i träningslokalen men vi fick träna ändå. Sen har jag bara haft en underbar dag med Madde. Och så klar, är jag tuffast i världen, inge nytt med de eller och ska börja sjunga med Madde! Tjohooo! Men nu ska jag kolla vidare på detta med headerna. Kram! ♥♥

| $

Nu håller både Olle och Timmy på att fixa en header åt mig,  skitsnällt av dom! Om de kommer upp en ny header är de den Timmy gjorde. Men vi får se villken jag väljer! Tur att folk ställer upp! :)


Som man fortfarande ser har jag inte fått ordning på bloggen en, jag vill ha headern bredare och få bort ''hheyida'' i hörnet, om någon har någon kan hjälpa mig med detta hör gärna av er. Kram! ♥♥


|@

Funderar över att flytta över min blogg : ida-bergman.devote.se hit , nytt namn och de blir där med usel uppdatering om ett bloggbyte bestäms. Men de sker endast om jag får ordning på bloggen. Kram!

RSS 2.0